Notícies

Pàgina 2 de 20
 • Júlia Galera 27 de juliol de 2017 Júlia Galera, campiona d’Espanya de tir amb arc

  Júlia Galera, estudiant de l’Institut Montserrat Colomer, s’ha proclamat campiona d’Espanya de tir amb arc en la categoria de menors de 14 anys. L’esportista forma part del Tir Arc Olesa. En la final, disputada 23 de juliol a Galicia, es va imposar a l’asturiana Alba Reigosa Díaz.

 • Visita d'obres 26 de juliol de 2017 Visita d’obres amb les entitats a l’edifici de les Antigues Escoles

  Ahir es va fer una visita d’obres a l’edifici de les Antigues Escoles per presentar a les entitats que faran ús de l’equipament l’estat del projecte. La remodelació de l’edifici permetrà acollir l’Aula de Música, l’Espai Obert, l’Esplai Trapella i el Casal de Joves. Les entitats van estar acompanyades per l’alcaldessa Maria del Carme Rallo i per diversos regidors del consistori.

 • Ple Municipal del 24 de juliol de 2017 25 de juliol de 2017 L’Ajuntament aprova un pla de sanejament que permetrà liquidar l’endeutament de forma més ràpida

  El ple de l’Ajuntament va aprovar ahir un nou pla de sanejament que permetrà millorar la situació econòmica financera i liquidar l’endeutament d’una forma més ràpida i eficient. Entre altres avantatges, permetrà passar de pagar un tipus d’interès del 5% a l'1% del deute amb el Fons de Finançament de Pagament a Proveïdors del Ministeri d’Hisenda i Administracions Públiques.

 • Enric Carbonell, Maria del Carme Rallo i Jordi Borrell 25 de juliol de 2017 Relleu a l’alcaldia de Sant Esteve

  El proper 7 d’octubre se celebrarà un ple extraordinari on s’efectuarà el canvi d’alcaldia. Com a resultat de l’acord de govern subscrit el 5 de febrer de 2016 per ERC, PSC i Entesa per Sant Esteve, el proper mes d’octubre l’actual alcaldessa, Maria de Carme Rallo, cedirà la vara de batlle a Enric Carbonell fins a la finalització del mandat.

 • Pintades 25 de juliol de 2017 Treballs substitutoris per actes incívics

  La Junta de Govern Local ha aprovat concedir a tres infractors de l’Ordenança de Civisme la possibilitat de què puguin substituir la multa per treballs substitutoris.  Una d’elles ja ha complert amb aquesta mesura alternativa treballant durant quatre dies, al mes de juliol, en un equipament públic. Als altres dos també se’ls assignarà tasques substitutòries.

 • Crespó negre 21 de juliol de 2017 Crespó negre per la mort del policia local de Gavà

  Aquest matí s’ha col·locat un crespó negre al balcó de l’Ajuntament com a mostra de condol per la mort del policia local de Gavà Antonio López, que ha perdut la vida com a conseqüència de les greus ferides que va patir en el tiroteig que es va produir el passat 6 de juliol a l’entorn del tanatori de Gavà. En el mateix incident, també va resultar ferit un altre agent.

 • Claki 20 de juliol de 2017 El projecte Claki permet reciclar prop d’un miler de litres d’oli de cuina usat

  El projecte Claki és una iniciativa per recollir oli de cuina usat i reciclar-lo. La iniciativa es va posar en marxa a l’escola La Roureda fa tretze mesos i més tard s'hi van afegir tres establiments de l’Associació de Botiguers. En aquest període s’han recollit 952 litres d’oli. El programa Claki compta amb al col·laboració de l’Ajuntament.

 • Nit de l'Esport 19 de juliol de 2017 Sis finalistes es disputen el títol de millor esportista sesrovirenc a la Nit de l’Esport

  La 10a edició de la Nit de l’Esport se celebrarà aquest dissabte als Jardins de l’Ajuntament, a partir de les 22.00 hores. El certamen premiarà als esportistes i equips absoluts i de base més destacats d’aquesta temporada, així com a tècnics i persones vinculades amb el món de l’esport local. En la categoria absoluta, sis finalistes són candidats al premi d’esportista més destacat.

 • Escoles Esportives 19 de juliol de 2017 Inscripcions a les Escoles Esportives

  Les Escoles Esportives permetran la pràctica de fins a 9 modalitats esportives diferents durant el curs 2017-2018. Les inscripcions ja estan obertes i s’han de realitzar a través del Complex Esportiu Municipal o en el club organitzador de l’activitat.

 • Foc a La Beguda 9 de juliol de 2017 Controlat el foc de La Beguda

  Aquesta tarda, cap a les 18.30h, s’ha iniciat un foc en els marges de la via del tren, prop de l’estació de La Beguda. Fins al lloc dels fets s’ha desplaçat la Policia Local  de Sant Esteve Sesrovires per auxiliar els bombers i els voluntaris de l’ADF en l’extinció del foc. L’incendi ha requerit de la intervenció dels helicòpters donat que el lloc és de difícil accés. Cap a les 19.30h, el foc ja estava controlat i en vies d’extinció. Han participat quatre dotacions terrestres de bombers, les ADF de Masquefa, Piera i Sant Esteve Sesrovires, Protecció Civil i les policies locals de Masquefa i Sant Esteve Sesrovires.

 • Camí Can Domènech 9 de juliol de 2017 Camí de Can Domènech, tancat el dimarts per obres de manteniment

  El camí de Can Domènech, també conegut com camí de Ca n'Amat a Sant Esteve, estarà tancat el proper dimarts, 11 de juliol de 2017, de 07.00 a 14.00 hores, per obres de manteniment. Es recomana entrar o sortir del centre urbà pels barris de Vallserrat o de Ca n'Amat. Només es deixarà circular al bus urbà i interurbà.

 • Comerç 21 8 de juliol de 2017 Impuls a l’activitat econòmica amb el programa Comerç 21

  L’Àrea de Promoció Econòmica ofereix informació i assessorament per acollir-se el programa Comerç 21, una iniciativa de la Diputació de Barcelona i de la patronal PIMEComerç per  de millorar l’oferta comercial dels municipis de la demarcació de Barcelona. L’objectiu és donar suport i impuls a un màxim de 50 micropimes comercials o de serveis que estiguin situades en la trama urbana de municipis de la província de Barcelona i tinguin capacitat i voluntat de millora i creixement del negoci.

Pàgina 2 de 20

Canals RSS disponibles

Darrera actualització: 12.02.2016 | 13:29
Darrera actualització: 12.02.2016 | 13:29