Notícies

Pàgina 2 de 21
 • Operari de la Brigada Municipal eliminant una pintada 30 de març de 2017 Sanció de més de 8.000 euros per embrutar el poble amb grafits

  La Junta de Govern Local va sancionar al mes de febrer amb 8.316,19 euros un grafiter que la Policia Local va enxampar mentre feia una de les moltes pintades que ha realitzat en diferents emplaçaments del poble. Més de 15 béns públics han estat víctimes de l’esprai del grafiter, entre els quals es compten equipaments esportius, cartells d’informació pública i parades de transport.

 • Preinsripció curs 2017-18 21 de març de 2017 El 23 de març comença el període de preinscripció als centres educatius

  El dijous 23 de març s’inicia el període de preinscripció per als alumnes que vulguin estudiar als centre educatius de La Roureda, Vinya del Sastret i Montserrat Colomer durant el curs 2017-18. El termini finalitza el 4 d’abril. Cada centre ha establert un horari per atendre les famílies i assessorar-les. El full de preinscripció es pot descarregar a la web sesrovires.cat.

 • L'alcadessa i la regidora de Comerç en un dels establiments on es repartiran els clakis 17 de març de 2017 L’Associació de Botiguers se suma al programa Claki de recollida d’oli usat

  L’Associació de Botiguers ha posat en marxa el programa Claki de recollida d’oli usat. Tres establiments de  Sant Esteve repartiran a partir d’ara els clakis , unes ampolles grans que la gent es portarà a casa i les tornarà amb  oli de cuina usat. Aquest projecte és una iniciativa municipal que s’ha implantat amb èxit a les escoles i que ara s’estén al món del comerç. Aquest matí, l’alcaldessa M. Carme Rallo i la regidora de Comerç, Elisenda Barberà, han visitat una de les botigues que repartiran les ampolles del programa Claki.

 • Taller Créixer en família 14 de març de 2017 Taller 'Créixer en família' a l’escola Vinyes Verdes

  L’AMPA de l’Escola Vinyes Verdes organitza el taller Créixer en família , un cicle de sis sessions on es reflexionarà i s’intercanviaran experiències sobre el paper de les famílies en la tasca educativa. El taller és gratuït. La primera sessió serà el proper 24 de març. Créixer en família compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya i amb la col·laboració de la Regidoria d’Educació de Sant Esteve Sesrovires.

 • Pisos de Ca n'Amat 14 de març de 2017 Només 16 pisos de Ca n’Amat estan pendents de ser escripturats

  Les gestions realitzades per l’Ajuntament ha permès que la venda dels pisos de Ca n’Amat entri en la seva fase final. De la promoció de 75 pisos en el sector A Migdia de Ca n’Amat, 43 havien anat a parar a mans de la SAREB arran de la crisi del sector immobiliari i es trobaven desocupats. Finalment, la majoria d’aquest habitatges ja estan venuts. Només queden 16 pisos pendents d’escripturar-se, però tot i així ja tenen signat el document de reserva per part de les persones interessades en la seva adquisició.

 • Jornades de la Dona 9 de març de 2017 Les Jornades de la Dona reivindiquen la igualtat de gènere

  Els primers actes de les Jornades de la Dona han registrat un important grau de participació. Ahir, un nombrós grup de dones es va reunir per debatre sobre la igualtat i la desigualtat als mitjans de comunicació. Més tard, la Biblioteca Municipal va acollir una conferència sobre els orígens del patriarcat. Les jornades continuen avui amb una excursió a l’Espluga de Francolí i dissabte amb una representació de contes de Mercè Rodoreda al Casino.

 • Xerrada sobre les necessitats d'infants i joves 6 de març de 2017 Inscripcions obertes per a la xerrada sobre les necessitats bàsiques d'infants i joves

  La mestra i terapeuta psicomotriu Alba Soler impartirà la xerrada Les necessitats bàsiques d’infants i joves: sentiments i límits , el 20 de març, a les 17.00h, a l’Espai Obert. Les inscripcions s’han de realitzar al SIAC del 8 a 15 de març o a través d’aquest enllaç . La conferència forma part de les Jornades Formació i Famílies, que estan organitzades per les àrees d’Educació i de Benestar Social.

 • El diputat de Comerç (centre) signant el llibre d'honor de l'Ajuntament 3 de març de 2017 Diputació de Barcelona i Ajuntament parlen del comerç

  Avui el diputat de Comerç de la Diputació de Barcelona, Isaac Albert, ha visitat Sant Esteve Sesrovires per reunir-se amb l’alcaldessa Maria del Carme Rallo. Les dues administracions han estudiat vies de col•laboració en l’àmbit del comerç, els mercats i les fires. En acabar la reunió de treball, el diputat ha signat el llibre d’honor de l’Ajuntament.

 • CAP de Sant Esteve Sesrovires 3 de març de 2017 Millores en la climatizació del centre de salut i del casal de joves

  L’Ajuntament ha realitzat millores en el Centre d’Atenció Primària (CAP) i en l’Sputnik, el punt d’informació juvenil, per valor de 13.459,53 euros. En els dos casos s’ha tractat de reparacions del sistemes de climatizació dels equipaments. Així mateix, també s’ha revisat el sistema elèctric de la sala Domènech i Estapà.

 • Creu de terme 2 de març de 2017 Bancs i arbres a la creu de terme del camí del cementiri

  La Brigada Municipal ha instal•lat avui tres bancs i ha plantat dos arbres al voltant de la creu de terme del camí del cementiri, en direcció al barri de Can Prats. Aquesta zona és molt utilitzada pels veïns per caminar i com a zona de lleure.

 • Complex Esportiu Municipal Sant Esteve Sesrovires 28 de febrer de 2017 Enquesta sobre els serveis esportius municipals

  L’Àrea d’Esports avalua periòdicament la qualitat dels serveis esportius municipals per saber l’opinió dels ciutadans i poder aplicar plans de millora. Amb aquesta finalitat, l’Àrea d’Esports distribuirà una enquesta del 27 de febrer al 26 de març i, a més, obsequiarà amb una entrada gratuïta al Complex Esportiu a totes aquelles persones que lliurin el qüestionari emplenat.

 • Reunió d'alcaldes del Baix Llobregat amb PIMEC 23 de febrer de 2017 Reunió d'alcaldes de municipis del Baix Llobregat Nord amb PIMEC per dinamitzar les economies locals

  Els alcaldes i alcaldesses del Patronat de la Fundació FIL s’han reunit aquest matí a l’Ajuntament d’Abrera amb representants de la Patronal de la Petita i Mitjana Empresa de Catalunya (PIMEC) al Baix Llobregat amb l’objectiu d’impulsar i dinamitzar el teixit empresarial de pimes i autònoms als municipis d’Abrera, Esparreguera, Olesa de Montserrat, Sant Esteve de Sesrovires i Collbató.

Pàgina 2 de 21

Canals RSS disponibles

Darrera actualització: 12.02.2016 | 13:29
Darrera actualització: 12.02.2016 | 13:29