Notícies

Pàgina 2 de 20
 • 6 d'octubre de 2017 La Generalitat dona llum verda al Pla de sanejament (2017-2022)

  La Direcció General de Política Financera, Assegurances i Tresor depenent  del Departament de la Vicepresidència i d’Economia i Hisenda de la Generalitat ha informat a l’Ajuntament de Sant Esteve que ha aprovat el Pla de sanejament financer per als exercicis 2017 a 2022. El document es va aprovar per Ple el passat 24 de juliol.

   

 • ESTRENA MINIDEIXALLERIES 5 d'octubre de 2017 Sant Esteve instal•la dues minideixalleries urbanes

  Avui s’han posat en marxa dues minideixalleries urbanes que s’han instal·lat a l’entorn de la plaça Xic Mateu i de l’escola La Roureda. Amb aquesta iniciativa, l’ajuntament sesrovirenc  vol augmentar la recollida selectiva de residus especials de petit volum, alhora que facilita i acosta als veïns els llocs on poden dipositar selectivament aquests residus.

 • Torrent plaça Constitució 4 d'octubre de 2017 Comença la neteja del torrent de la plaça Constitució

  Divendres va començar la neteja i desbrossament del torrent de la plaça Constitució fins al carrer Estatut. La durada d’aquests treballs es preveu de dues setmanes. Aquesta actuació continuarà al torrent que discorre entre el carrer Gessamí i el carrer Estatut.

 • La Roureda 2 d'octubre de 2017 Convocada una concentració davant l’escola La Roureda en el marc de les mobilitzacions del 3 d'octubre

  Aquest dimarts, 3 d'octubre, a les 11 del matí concentració davant l’escola La Roureda com a col.legi electoral assaltat l’#1O i en el marc de les mobilitzacions previstes en l’aturada general del #3O convocades per la Taula per la Democràcia.

 • VISITA EMPRESARIS TORÍ 29 de setembre de 2017 Empresaris italians visiten Sant Esteve en el marc d’un programa europeu

  Una delegació d’empresaris italians provinents de la ciutat de Torí van visitar Sant Esteve. La visita s’emmarca dins dels projectes de la Xarxa NetMed per a la promoció de la cultura i l’economia del mediterrani i de la qual Sant Esteve en forma part des de l’any 2016. A banda de conèixer el municipi, la delegació va visitar les Caves Roger Goulart i van realitzar un taller de pintura a l’estudi de Tinta i Vi.

 • Pla Ajust 29 de setembre de 2017 Presentat el Pla d’Ajust per al període 2017-2027

  L’Ajuntament de Sant Esteve ha enviat al Ministeri d’Hisenda i Administracions Públiques el Pla d’Ajust per al període 2017-2027 aprovat per ple el passat 24 de juliol. Està previst que l’Estat es pronunciï sobre la seva aprovació durant el mes de novembre.

 • Lucia Rosa i Anna Ortiz 26 de setembre de 2017 Lucia Rosa, campiona d'Espanya de pàdel

  La sesrovirenca Lucia Rosa i la seva companya de dupla Anna Ortiz es van penjar l’or en el Campionat d’Espanya de Menors de Pàdel, dins de la categoria aleví femenina. Amb aquest nou èxit, Lucia i Anna ocupen actualment la primera posició del rànquing espanyol de la seva categoria.

 • Fase Final Voleibol 25 de setembre de 2017 Disputada a Sant Esteve la fase final d’ascens a Primera Divisió Infantil Femenina de voleibol

  El Pavelló Municipal ha acollit durant el passat cap de setmana la Fase Final d’Ascens- Permanència a la Primera Divisió del voleibol de categoria Infantil Femenina. El Club Vòlei Sant Esteve va assumir l’organització de la competició, en la qual van participar set equips.

 • Pistes de Pàdel 20 de setembre de 2017 Reformes de les dues pistes de pàdel

  Aquesta setmana han començat les obres a les pistes de pàdel del Complex Esportiu Municipal. Aquest equipament és molt utilitzat, tant per l’Escola de Pàdel, com pel Club Pàdel Sesrovires i els abonats.  Els treballs consisteixen en el sanejament de les parets i en la substitució de la tanca perimetral per una de termosoldat, de major qualitat que l’anterior. El cost d’aquesta reforma és 25.354,82 euros.

 • Masi Bach 20 de setembre de 2017 Actuacions en l’enllumenat a Masia Bach

  Amb l’objectiu de resoldre les diverses problemàtiques que afecten la urbanització Masia Bach especialment pel que fa als serveis i normalitzar-ne el manteniment, i a l’espera de la recepció definitiva de totes les obres, l’Ajuntament ha decidit prendre la iniciativa i actuar de forma subsidiària. Així, una de les primeres actuacions que s’està realitzant és sobre l’enllumenat.

 • Signatura obres polígon 15 de setembre de 2017 Signat el contracte per a les obres d’urbanització del polígon Sesrovires

  Aquest migdia s’ha signat el contracte per executar les obres del projecte d’urbanització del polígon industrial Sesrovires. L’alcaldessa Maria del Carme Rallo i el representant de l’empresa adjudicatària, Vias y Construcciones SA, han rubricat el document que suposa un avenç més en la normalització urbanística d’aquest àmbit industrial.

 • Signatura decret 15 de setembre de 2017 L'alcaldessa de Sant Esteve signa el decret de suport al referèndum

  L’alcaldessa, Maria del Carme Rallo, ha signat el decret d'alcaldia que dona suport al referèndum convocat per al proper 1 d’octubre. D’aquesta resolució s’informarà al Govern de la Generalitat, a l’Associació de Municipis per la Independència, i a l’Associació Catalana de Municipis. L’1 d’octubre, els veïns de Sant Esteve disposaran dels espais habituals per a comeses electorals.

Pàgina 2 de 20

Canals RSS disponibles

Darrera actualització: 12.02.2016 | 13:29
Darrera actualització: 12.02.2016 | 13:29