Notícies

Pàgina 2 de 21
 • Campanya Let's Clean Up Europe 5 de maig de 2017 Jornada de voluntariat per netejar el bosc de Can Domènech

  Sant Esteve Sesrovires se suma, per segon any consecutiu, a la campanya Let’s Clean Up Europe , una acció que es desenvolupa a tot Europa per conscienciar sobre la quantitat de residus que es llencen de forma incontrolada a la natura. A Sant Esteve, la campanya consistirà en una jornada de voluntariat per netejar el bosc de Can Domènech el proper 14 de maig. Els participants rebran un obsequi relacionat amb la prevenció de residus i se’ls convidarà a un esmorzar popular.

 • Cantània 4 de maig de 2017 L’escola La Roureda canta a l’Auditori de Barcelona

  Ahir dimecres un centenar d’alumnes de 6è de l’escola La Roureda van interpretar l’obra La nit dels malsons a l’Auditori de Barcelona. El concert forma part del projecte pedagògic i musical Cantània. Els estudiants sesrovirencs van estar dirigits pel mestre de música, l’Oriol Serna.  L’alcaldessa Maria del Carme Rallo i el regidor d’Educacio, Jordi Borrell, van assistir al concert.

 • Registre de Grups d'Interès 4 de maig de 2017 Els grups d’interès de Sant Esteve s’han d’inscriure en el Registre de Grups d’Interès de Catalunya

  Els grups d’influència coneguts com a lobbys que operen a Sant Esteve s’han d’inscriure en el Registre de Grups d’Interès de Catalunya, d’acord amb els canvis legislatius en matèria de transparència i bon govern. Per aquest motiu, l’Ajuntament sesrovirenc ha incorporat a la web municipal i a la Seu Electrònica informació sobre com els grups d’interès s’han de registrar en el nou registre centralitzat.

 • Ajutas al lloguer 3 de maig de 2017 Oberta la convocatòria d’ajuts per pagar el lloguer

  La Generalitat de Catalunya acaba d’obrir la convocatòria per la concessió de subvencions per al pagament de lloguers del 2017. Les persones interessades poden informar-se a l’Àrea de Benestar Social de l’Ajuntament, que els orientarà i els proporcionarà els impresos necessaris per cursar la sol·licitud.  Es podrà tramitar l’ajut fins al 19 de juny del 2017.

 • Fira de Primavera 3 de maig de 2017 La Fira de Primavera, aparador de les botigues i de les entitats de Sant Esteve

  Els principals carrers de l’illa de vianants estaran ocupats el proper diumenge, 7 de maig, pels estands de botigues i entitats locals amb motiu de la Fira de Primavera. A més, hi haurà activitats per a nens, actuacions musicals i una desfilada de moda. La Fira de Primavera està organitzada per l’Associació de Botiguers i l’Ajuntament amb el suport de la Diputació de Barcelona.

 • Concert NovAura a Brians 1 3 de maig de 2017 Concert de música coral a Brians 1

  El Cor NovAura va oferir el passat mes d’abril un concert al Centre Penitenciari de Brians 1.  La formació musical va interpretar 12 temes sota la direcció de Glòria Fernàndez i l’acompanyament al piano d’Anna Niebla.  Els organitzadors d’aquesta iniciativa van convidar al concert l’alcaldessa Maria del Carme Rallo, el regidor d'Educació Jordi Borrell i a Josep Valls, president de la Coral Sant Esteve.

 • Llar d'Infants La Ginesta 28 d'abril de 2017 Comença el període de preinscripció a la Llar d’Infants Municipal

  El 2 de maig comença el període preinscripció i matriculació del curs 2017-2018 de la Llar d’Infants Municipal La Ginesta.  La sol·licitud de preinscripció es pot obtenir gratuïtament al SIAC o a la web sesrovires.cat.  Un cop es publiquin les llistes, s’iniciarà el procés de matriculació el 6 de juny.

 • Bar dels jardins de l'Ajuntament 28 d'abril de 2017 Iniciada la licitació del servei de bar als jardins de l’Ajuntament

  L’Ajuntament vol oferir un servei de bar als jardins de l’Ajuntament. Per aquest motiu ja ha iniciat la licitació perquè les persones i empreses interessades puguin presentar ofertes abans del 10 de maig. El servei de bar es concedirà per concurs públic.

 • Concurs d'Iniciatives Empresarials 27 d'abril de 2017 Una empresa sesrovirenca, finalista del Concurs d’Iniciatives Empresarials

  L’empresa sesrovirenca Cortines DESOL S.L. ha quedat segona en el 8è Concurs d’Iniciatives Empresarials del Baix Llobregat Nord, en la categoria de Millor iniciativa empresarial promoguda per col·lectius majors de 45 anys. Sant Esteve Sesrovires també va estar representada per dues candidatures més: la del taller d'art Tinta i Vi i un projecte de negoci presentat per una alumna de l’institut Montserrat Colomer. El lliurament dels premis va tenir lloc dimarts a Martorell.

 • Olympic Games a l'escola Àgora 26 d'abril de 2017 L'escola Àgora acull els Olympic Games amb la participació de 500 estudiants de tot Europa

  L'escola Àgora International School Barcelona acull del 25 al 29 d'abril els NACE Olympic Games , on participaran uns 500 nens d’entre 8 i 15 anys, uns 100 entrenadors i més de 2.000 assistents, entre els quals destaca l’olímpic Megido Sánchez (Barcelona 92, tir amb arc).

 • Inaguració de CARS de SEAT 24 d'abril de 2017 SEAT estrena CARS, un centre pioner en medicina avançada per als seus treballadors

  L’alcaldessa Maria del Carme Rallo va assistir ahir, dilluns, a la inauguració de CARS (Centre d’Atenció i Rehabilitació Sanitària), unes instal·lacions de SEAT destinades a la salut i el benestar dels seus 14.500 treballadors. L’empresa ha invertit 3,3 milions d’euros en aquest equipament.

 • Estudiants alemanys a l'Ajuntament 24 d'abril de 2017 Un grup d'estudiants alemanys visiten l'Ajuntament

  Aquest matí un grup d’estudiants alemanys han visitat l’Ajuntament. Els joves participen en un intercanvi amb alumnes de l’institut Montserrat Colomer. Els grup d’estudiants alemanys han estat rebuts a la sala de plens per l’alcaldessa Maria del Carme Rallo; el regidor d’Educació, Jordi Borrell; i la regidora de Cultura, Maribel Mercader.

Pàgina 2 de 21

Canals RSS disponibles

Darrera actualització: 12.02.2016 | 13:29
Darrera actualització: 12.02.2016 | 13:29