Notícies

Pàgina 2 de 23
 • Dia dj'Andalusia 6 de febrer de 2019 A la venda els tiquets del Dia d’Andalusia

  El Casal de Vallserrat acollirà el proper 24 de febrer el Dia d’Andalusia. Hi ha haurà un dinar i actuacions musicals a partir de les 13.00h. L’activitat està organitzada per la Cofradía del Santo Cristo amb la col·laboració de diverses entitats i col·lectius. Els tiquets ja estan a la venda.

 • Enquesta esports 4 de febrer de 2019 L'enquesta dels serveis esportius municipals es podrà fer enguany on-line

  L’Àrea d’Esports avalua periòdicament la qualitat dels serveis esportius municipals per saber l’opinió dels ciutadans i poder aplicar plans de millora.  Enguany, l’enquesta anual en comptes de realitzar-se en paper es farà a través de la plataforma digital Decidim Sesrovires .  Les persones que emplenin l'enquesta abans del 28 de febrer rebran una entrada gratuïta al Complex Esportiu Municipal.

 • NOU UNIFORME POLICIA LOCAL 1 de febrer de 2019 La Policia Local estrena nova uniformitat

  A partir del dilluns 4 de febrer, la Policia Local de Sant Esteve vestirà nou uniforme de treball. S’adapta al model d’uniformitat i imatge corporativa que estableix la nova llei 1431/2017 per als 215 cossos locals de Catalunya. El canvi es fa efectiu coincidint amb la necessitat de renovació del vestuari pel seu ús i es farà de manera progressiva.

 • DECIDIM-SESROVIRES 1 de febrer de 2019 Es posa en marxa la plataforma de participació ciutadana Decidim-Sesrovires

  La regidoria de Participació Ciutadana amb col·laboració de l’Àrea de Premsa i Comunicació de l’Ajuntament de Sant Esteve posa en marxa Decidim –Sesrovires, una plataforma digital que vol fomentar un paper actiu de la ciutadania sobre la presa de decisions en qüestions de caràcter públic i amb incidència en els resultats i en les polítiques públiques.

 • Trailwalker 1 de febrer de 2019 Un grup de sesrovirencs caminaran 100km per lluitar contra la pobresa al món

  Un grup format per sis sesrovirencs s’han reunit per participar en la Trailwaker de Girona, una cursa que serveix per recaptar fons per als projectes d’Oxfam Intermón contra la pobresa. Els participants es comprometen a recórrer junts 100km en menys de 32 hores i a recaptar 1.500 euros en donatius abans del dia de la prova. El repte tindrà lloc els dies 6 i 7 d’abril. 

 • Cadet B 31 de gener de 2019 El FC Sant Esteve, primer de la Segona Divisió en categoria cadet

  L’equip cadet B del FC Sant Esteve és el líder del seu grup a la Segona Divisió. Els joves sesrovirencs són els primers amb 37 punts a la taula.  Després d’haver disputat 14 partits, el conjunt sesrovirenc està a punt de tancar la primera fase del campionat amb 12 victòries.

 • ZONA PÍCNIC PARC DEL MOTOR 30 de gener de 2019 Es reobre l’accés al Parc Canals i Nubiola i la zona de pícnic

  Operaris dels Serveis Exteriors estan ultimant la posada a punt del parc Canals i Nubiola per a la seva reobertura aquest cap de setmana. Periòdicament el servei de barbacoes està tancat durant els mesos de desembre i gener. Enguany però, també s’ha vist afectat l’accés al parc  a causa dels desperfectes provocats per les pluges de novembre i que mantenen encara inhabilitada la ruta verda.

 • LLAR D'INFANTS MUNICIPAL LA GINESTA 29 de gener de 2019 Sant Esteve s’adhereix a la Xarxa d’Escoles Bressol Municipals

  Divendres es va oficialitzar per Junta de Govern Local l’adhesió de Sant Esteve a la Xarxa d’Escoles Bressol Municipals. Tot i així, el nostre municipi ja ha participat en diverses iniciatives d’aquesta xarxa que vol ser un espai de debat i treball per a l’àmbit de l’educació infantil.

 • REGIDORS DE PROMOCIÓ ECONÒMICA I DE MOBILITAT 25 de gener de 2019 El bus urbà recupera les expedicions de tarda

  A partir del 4 de febrer, entrarà en funcionament el servei de bus urbà en horari de tarda amb dues expedicions, a les 4 i a les 8 del vespre. L’objectiu és consolidar aquest transport que en el darrer any ha experimentat un increment significatiu d’usuaris i donar resposta a les necessitats dels veïns dels barris que requereixen accedir als serveis del centre urbà i que no han trobat en el transport a demanda (TAD) la resposta a les seves necessitats de mobilitat.

 • Tallers educatius 25 de gener de 2019 Tallers per a famílies amb fills/es de 0 a 6 anys per tractar els canvis en aquesta etapa

  L’Àrea d’Educació ha programat dos tallers gratuïts adreçats a famílies amb fills i filles en edats entre els 0 i els 6 anys relacionats amb l’evolució dels infants en aquest període de canvis.  Ambdós activitats requereixen d’inscripció prèvia a La Ginesta.

 • CORREUS 24 de gener de 2019 Sant Esteve reclama millores en el servei de Correus

  Resoldre les deficiències del servei de Correus al municipi que compta amb una unitat de repartiment insuficient. Aquesta és la demanda que el Ple Municipal va exposar per mitjà d’una moció presentada per Entesa, amb el suport de tots els grups. 

 • FANALS FOTOVOLTAICS 24 de gener de 2019 S’instal·len fanals fotovoltaics al camí del cementiri

  Aquesta setmana s’han instal·lat sis fanals solars, quatre al camí del cementiri i dos al carrer Gessamí de Vallserrat. La nova lluminària ha estat cedida per la Diputació i s’ha col·locat un cop ha arribat el material.

Pàgina 2 de 23

Canals RSS disponibles

Darrera actualització: 12.02.2016 | 13:29
Darrera actualització: 12.02.2016 | 13:29