Notícies

Pàgina 2 de 22
 • Seu electrònica 30 de novembre de 2018 Curs d’administració electrònica per a entitats, empreses i ciutadans

  La llei obliga les empreses, els comerços, les entitats i els clubs esportius a relacionar-se electrònicament amb l’administració pública. Per aquest motiu, l’Ajuntament organitza un curs d’administració electrònica, completament gratuït, per ensenyar com funciona la seu electrònica municipal i quins certificats digitals es poden fer servir. Les inscripcions s’han de fer a través de la web sesrovires.cat . El curs també està obert a la ciutadania en general.

 • NETWORKING 29 de novembre de 2018 El Networking Empresarial 4.0 tancarà la 5a edició del "Fem Xarxa, Fem Empresa"

  "Estàs preparat? Transformació Digital & Indústria 4.0” és el títol de la jornada de Networking que clourà enguany la 5a edició del projecte supramunicipal “Fem Xarxa, Fem Empresa”. La jornada se celebrarà a Olesa el proper 13 de desembre, de les 9.30h a les 14.00h, a l'Auditori Casal d'Olesa. L’acte que s’adreça a empresaris i autònoms és obert i gratuït.

 • Nadalart 29 de novembre de 2018 Fira d'art Nadalart, dissabte a les Escoles Velles

  Aprofitant la proximitat de les festes nadalenques, l’entitat Artviu organitza demà dissabte el Nadalart, una fira on es podran comprar obres d’art a preus assequibles. Nadalart estarà obert a l’edifici de les Escoles Velles des de les 10.30 hores i funcionarà durant tot el dia.

 • VISITA CONSELLERA EMPRESA 28 de novembre de 2018 La consellera d’Empresa i Coneixement visita Sant Esteve

  Aquest matí la consellera d’Empresa i Coneixement de la Generalitat, Àngels Chacón, ha visitat l’Ajuntament de Sant Esteve. Després de signar el llibre d’honor, s’ha reunit amb l’alcalde Enric Carbonell i el 1r tinent alcalde i responsable de Promoció Econòmica, Bernat Orellana, per abordar qüestions relacionades amb competitivitat del teixit empresarial i industrial de la zona.

 • Gan recapte 27 de novembre de 2018 Gran recapte d’aliments fins al 10 de desembre

  El Banc d’Aliments de Sant Esteve impulsa la campanya anual del Gran Recapte el proper divendres 30 de novembre. Però a diferència d’altres localitats, la recollida d’aliments s’estendrà fins al 10 de desembre a Sant Esteve. Divendres i dissabte es posaran tres punts de recollida al centre urbà.

 • Sondejos 27 de novembre de 2018 Comencen els sondejos del subsòl al carrer Mercè Rodoreda

  La intensitat i continuïtat de les darreres pluges va provocar un corriment en el subsòl que afecta un àmbit molt concret del carrer Mercè Rodoreda. L’Ajuntament ha contractat un empresa d’enginyeria especialitzada en geotècnia que des de la setmana passada està treballant a la zona per tal d’estudiar el terreny i determinar la solució de contenció a aplicar. Tècnics dels Serveis Territorials municipals i de l’empresa, així com els responsables polítics de l'àrea es desplacen diàriament a la zona.

 • ARBRES CAIGUTS 27 de novembre de 2018 Tancats temporalment els accessos al Parc Canals i Nubiola i a la Ruta Verda

  L’Ajuntament informa que fins a nou avís resten tancats els accessos al parc Canals i Nubiola i a la Ruta Verda a causa del risc que suposen per a la seguretat de les persones alguns dels arbres d’aquest àmbit afectats per les darreres pluges. Es procedirà a fer una valoració exhaustiva per determinar els exemplars afectats i la seva retirada, si s’escau, així com actuacions per arranjar els desperfectes provocats per les esllavissades.

  Disculpeu les molèsties.

 • VAGA CAP 26 de novembre de 2018 Afectació de la vaga de personal d’atenció primària

  Des d’avui i fins divendres dia 30 està convocada una vaga formulada pel sindicat Metges de Catalunya i que afecta al personal sanitari d’atenció primària. En el cas de Sant Esteve es presten serveis mínims i s'atenen urgències de medicina general i pediatria. Es recomana adreçar-se al CAP per conèixer l'afectació diària dels serveis. 

 • ALTRAN 23 de novembre de 2018 Altran inaugura al polígon Ca n’Estella un centre tècnic de referència en R+D

  Aquesta setmana ha tingut lloc la inauguració del Centre Tècnic d’Automoció de l’empresa Altran, líder mundial en solucions d’enginyeria i R+D, ubicat al polígon industrial Ca n’Estella. Les noves instal•lacions, destinades a donar servei al grup Volkswagen, ocupen 2.000 m2 amb espais per a oficines i per al desenvolupament de les tecnologies més punteres en automoció a nivell internacional. Actualment compta amb una plantilla de 85 enginyers i té expectatives d’arribar als 100 a finals d’any.

 • L'esport contra la violència de gènere 22 de novembre de 2018 El món de l’esport contra la violència de gènere

  La Secretaria de l’Esport de la Generalitat i l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament s’han adreçat a les entitats esportives perquè se sumin al Dia Mundial per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones. El Club Vòlei Sant Esteve, el Futbol Sala Sant Esteve, el Futbol Club Sant Esteve i Club Handbol Sant Esteve són algunes de les entitats esportives que s’han sumat a aquesta iniciativa.

 • SENTIT EL NADAL 21 de novembre de 2018 L’Aula de Música celebra 10 anys amb l’edició d’un conte i d’un disc

  Amb motiu del desè aniversari de l’entitat, l’Aula de Música presentarà el proper 23 de novembre a la Biblioteca Municipal el llibre Sentint el Nadal , que conté un disc interpretat per professors i alumnes. L’acte comptarà amb la presència dels professors de l’Aula i de l’il·lustrador de l‘obra.

 • Cor Jove 20 de novembre de 2018 El prestigiós Cor Jove de l’Orfeó Català, el 24 de novembre a Sant Esteve

  El Cor Jove de l’Orfeó Català actuarà el proper 24 de novembre a l’església parroquial. El concert és possible gràcies a les gestions que ha fet la Coral Sant Esteve, que ha convidat a la prestigiosa formació musical per  cantar a Sant Esteve Sesrovires. Les entrades ja estan a la venda.

Pàgina 2 de 22

Canals RSS disponibles

Darrera actualització: 12.02.2016 | 13:29
Darrera actualització: 12.02.2016 | 13:29