Notícies

Pàgina 2 de 19
 • Línia Ferrocarrils 11 de juny de 2018 Ferrocarrils realitzarà obres per estabilitzar talussos i millorar la seguretat

  Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) ha comunicat a l’Ajuntament que el proper 18 de juny iniciarà les obres d’estabilització d’alguns trams dels talussos adjacents a la línia ferroviària. Està previst que els treballs tinguin una durada de quinze setmanes i s’allarguin fins després de l’estiu. 

 • 11 de juny de 2018 Dos medalles d’or per als joves arquers de Sant Esteve Sesrovires
 • EN QUIMET 9 de juny de 2018 L’Arxiu Municipal ens apropa les figures de l’agutzil i el pregoner

  Coincidint amb la celebració avui 9 de juny del Dia Internacional dels Arxius, l’Arxiu Municipal de Sant Esteve s’adhereix a aquesta commemoració donant a conèixer unes fotografies que formen part del seu fons fotogràfic. Es tracta d’unes imatges que ens apropen les figures de l’agutzil i el pregoner a Sant Esteve.  

 • INSTITUT MONTSERRAT COLOMER 7 de juny de 2018 L’alcalde demana a la Generalitat la incorporació en el pressupost del desboblament de la B224 i l’institut

  L’alcalde de Sant Esteve, Enric Carbonell, ha traslladat per carta als nous consellers d’Ensenyament i de Territori i Sostenibilitat la necessitat del municipi que l’annex d’inversions del pressupost de la Generalitat incorpori el desdoblament de la carretera B-224 i la finalització de l’Institut Montserrat Colomer. Es tracta de dos projectes considerats prioritaris i inajornables.  

 • Piscina Estiu 7 de juny de 2018 El Complex Esportiu obre la piscina d'estiu el dissabte 9 de juny

  La temporada d’estiu al Complex Esportiu Municipal comença aquest dissabte amb l’obertura de la piscina exterior. A més, durant els mesos de juny i juliol, l’equipament municipal ofereix cursos de natació i d’activitats específiques per tots aquells que vulguin gaudir de l’esport durant l’època estival.

 • PDU 7 de juny de 2018 La Generalitat reactiva el Pla director d’infraestructures

  El nou conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, ha donat llum verda el Pla director d’infraestructures (PDI) de la ròtula Martorell-Abrera-Sant Esteve, amb la signatura de la seva aprovació inicial. El document concreta i regula la reserva de sòl necessària per implantar nous corredors d’infraestructures viàries i ferroviàries en aquest àmbit i per a l’aprofitament o reconversió dels existents.

 • CAMÍ DEL MASET 6 de juny de 2018 La pluja provoca talls i afectacions als camins

  La intensitat de la pluja caiguda en les darreres hores al municipi ha provocat acumulació de graves i fangs en diversos camins del terme i ha obligat a tallar-los per seguretat. Només en les darreres 48 hores s’han registrat 55,8 litres de precipitació, mentre que l’acumulat durant l’any 2018 és de 408,2 l., superant ja els 375 l. recollits el 2017. (Dades facilitades per http://www.meteosesrovires.cat ).

 • PARCEL·LA 6 de juny de 2018 Neteja de parcel•les i solars

  L’Ajuntament recorda als propietaris de les parcel·les i solars buits que tenen el deure de mantenir-los en un estat correcte de conservació i manteniment. Tot i que aquesta condició és per a tot l’any, el terme municipal de Sant Esteve Sesrovires està situat en una zona declarada d’alt risc d’incendi forestal, el que comporta que entre el 15 de juny i el 15 de setembre sigui encara més important que les finques estiguin netes, per ser aquest un període més vulnerable pel que fa al risc d’incendis.

 • CLOENDA ESPAI OBERT 5 de juny de 2018 El servei socioeducatiu Espai Obert celebra la festa de cloenda

  Les Escoles Velles van acollir divendres la festa de cloenda de l’Espai Obert, un servei socioeducatiu que dona suport integral a infants i adolescents a través d’activitats educatives i tallers que reforcen el seu creixement personal i escolar. En aquest curs han fet ús del servei  un total de 17 infants i 8 joves d’entre 4 i 15 anys i les seves famílies.

 • Presentació DUPROCIM 4 de juny de 2018 Sant Esteve ja disposa d’un pla integral de Protecció Civil

  La Diputació de Barcelona  ha lliurat a l’Ajuntament el Document únic de protecció civil municipal (DUPROCIM), un document que identifica i avalua els riscos, les accions i mesures necessàries per a la seva prevenció i control. També descriu les mesures de protecció i altres actuacions a adoptar en cas d’emergència al municipi.

 • RECOLLIDA RESIDUS 1 de juny de 2018 Recollides 7 tones de poda abocades a la via pública a Ca n’Amat

  Operaris de la brigada municipal, amb el suport d’una empresa especialitzada, van recollir ahir fins a 7 tones de poda i més de 500 kg d’altres tipus de residus abandonats a la via pública, al barri de Ca n’Amat.

 • Festa de l'Esport 31 de maig de 2018 Comença la Festa de l'Esport

  La Festa de l’Esport arrenca aquest cap de setmana amb l’accés gratuït al Complex Esportiu Municipal i la primera activitat relacionada amb la cloenda de les escoles esportives. Sant Esteve celebra la Festa de l’Esport des de fa 17 anys amb la finalitat d’apropar i fomentar l’activitat esportiva al conjunt de la ciutadania.

Pàgina 2 de 19

Canals RSS disponibles

Darrera actualització: 12.02.2016 | 13:29
Darrera actualització: 12.02.2016 | 13:29