Notícies

Pàgina 2 de 21
 • Tren 14 de juny de 2017 Tall del servei de Ferrocarrils entre Sant Esteve i Igualada per obres de millora

  Amb motiu d’obres de millora a la infraestructura, el cap de setmana del 17 i 18 de juny s’interromprà el servei d’un tram de la línia R6 (Igualada) de Ferrocarrils de la Generalitat  de  Catalunya  (FGC).  El  tram  afectat  pels  treballs  de  millora  és  el comprès  entre  les  estacions  de  Sant  Esteve  Sesrovires  i  Igualada  de  la  línia Llobregat-Anoia.

 • Aparcament 14 de juny de 2017 Aparcaments per a minusvàlids al costat del Casal Social de Vallserrat

  Avui la Brigada Municipal ha canviat una part de la senyalització d’un tram del carrer Santiago Rusiñol. A partir d’ara, no es podrà aparcar en una part de la banda esquerra d’aquesta via urbana. Paral·lelament, s’ha habilitat una zona d’estacionament per a persones amb mobilitat reduïda al costat del pas de vianants, en la banda dreta del carrer, per a les persones que hagin d’accedir al Casal Social de Vallserrat. En els propers dies, la Brigada pintarà els passos de vianants i la senyalització de les rotondes de l’Avinguda Vallserrat, així com dels carrers travessers de la mateixa.

 • Mercat dels diumenges 9 de juny de 2017 Aprovat l’inici dels tràmits per al nou mercat dels diumenges

  La Junta de Govern Local ha aprovat avui iniciar el procediment legal per establir un mercat de venda no sedentària. Aquest nou mercat es faria un cop per setmana, els diumenges, i en un polígon industrial del municipi proper a una via de circulació de molt trànsit. Mentrestant, el polígon Anoia acull els diumenges al matí una trobada setmanal de productes artesanals i de proximitat.

 • Bar dels jardins de l'Ajuntament 9 de juny de 2017 Obert un procés negociat per adjudicar el servei de bar dels jardins de l’Ajuntament

  El concurs per oferir un servei de bar als jardins de l’Ajuntament va quedar desert. Donat que cap empresa o persona es va presentar a la licitació, el consistori ha iniciat un procés negociat per tal que durant els mesos d’estiu els sesrovirencs i sesrovirenques puguin gaudir  d’aquest espai a l’aire lliure amb una oferta de restauració. En el marc d’aquest procés negociat, l’Ajuntament s’ha posat en contacte amb diversos empresaris de Sant Esteve per proposar-los la gestió del servei de bar. La concessió s’atorgarà a la millor oferta que es rebi.

 • Riu Anoia 9 de juny de 2017 Incidència al riu Anoia causat per un insecticida

  AVÍS.  CECAT-Protecció Civil ha detectat una mortaldat de peixos al Pas de Caves Codorniu a Sant Sadurní d’Anoia. Les inspeccions realitzades ahir a la tarda i avui al matí han detectat que el causant ha estat un insecticida que va arribar al riu Anoia al mateix terme municipal.   Es recomana a les persones que fan servir aigua de pous procedents del riu Anoia , en el tram comprès entre Sant Sadurni d’Anoia i Martorell, que no la consumeixin en els propers 4-5 dies.

 • Contenidors 8 de juny de 2017 Els residus orgànics i de rebuig es portaran a l’Ecoparc de Montcada i Reixac

  Els residus orgànics i de la fracció resta de Sant Esteve s’enviaran a l’Ecoparc 2 de Montcada i Reixac a partir del 30 de juny, ja que l’Ecoparc 4 d’Hostalets de Pierola, on es porten actualment, deixarà de prestar servei. El canvi permetrà tractar la fracció de rebuig, però suposarà un increment en el cost que haurà de pagar l’Ajuntament.

 • Ple del mes de març 8 de juny de 2017 L’Ajuntament crea un nou servei per assessorar sobre les clàusules abusives de les hipoteques

  L’Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires ha creat un nou servei per assessorar sobre les clàusules abusives en matèria de préstecs hipotecaris. Dos cops al mes, un advocat atendrà de forma gratuïta les consultes dels ciutadans. Els interessats han de sol·licitar cita prèvia a l’Àrea de Consum del consistori o bé trucar al telèfon 93 775 96 90. La primera visita serà el proper 13 de juny.

 • Jordi Solé (foto del web alcaldes.eu) 7 de juny de 2017 Cloenda de les jornades sobre Europa amb la intervenció de l’eurodiputat Jordi Solé

  El diputat del Parlament Europeu Jordi Solé intervindrà aquest dissabte en la cloenda de les jornades sobre Europa que se celebren a Sant Esteve Sesrovires des del passat 20 de maig.  L’eurodiputat Jordi Solé, que també és el batlle de Caldes de Montbui, participarà en la taula rodona sobre el futur d’Europa al costat de l’alcalde de la ciutat italiana de Miglianico i de l’alcaldessa de Sant Esteve, Maria del Carme Rallo. L’acte tindrà lloc el 10 de juny, a la sala de Plens de l’Ajuntament, i començarà a les 18.00h. L’entrada és gratuïta i no cal la inscripció prèvia.

 • Llar d'Infants La Ginesta 6 de juny de 2017 Matriculació a la Llar d’Infants Municipal del 6 al 9 de juny

  La setmana passada l’Àrea d’Educació va fer públiques les llistes d’alumnes admesos a la Llar d’Infants Municipal La Ginesta. Les famílies han de confirmar ara les places matriculant els infants. El període de matriculació és del 6 al 9 de juny a la Llar d’Infants.

 • Document de l'arxiu 4 de juny de 2017 L’Arxiu Municipal estrena un nou espai a la web municipal

  Coincidint amb el Dia Internacional dels Arxius el proper 9 de juny, l’Arxiu Municipal estrena un espai propi a la web municipal. D’aquesta forma es vol donar a conèixer els serveis, la gestió documental i el patrimoni local. La web inclou un document de 1846 sobre la masia de Ca n’Estrada.

 • Festa Espai Obert 3 de juny de 2017 L’Espai Obert ofereix educació social especialitzada a infants i joves

  El servei municipal Espai Obert va celebrar ahir la seva festa de fi de curs amb una activitat lúdica als jardins de l’Ajuntament. L’Espai Obert és un espai socioeducatiu integrador adreçat a infants i joves d’entre 4 i 16 anys. El servei aposta per la cooperació entre institucions públiques i privades i enguany ha comptat amb la col·laboració econòmica de La Caixa en diversos línies d’acció.

 • Logo Ajuntament 2 de juny de 2017 L’Equip Govern dóna suport a la Brigada Municipal davant els atacs que qüestionen la seva feina

  DECLARACIÓ INSTITUCIONAL. L’Equip de Govern vol mostrar públicament el seu suport a la Brigada Municipal, que en els darrers dies ha patit una onada de crítiques sense fonament a les xarxes socials. Volem subratllar la tasca i el compromís dels treballadors de la Brigada, tant en la neteja i el manteniment de la via pública com en les tasques de suport logístic a totes les activitats que organitzen les entitats del poble.

Pàgina 2 de 21

Canals RSS disponibles

Darrera actualització: 12.02.2016 | 13:29
Darrera actualització: 12.02.2016 | 13:29