Notícies

Pàgina 2 de 20
 • NATACIÓ 16 de juliol de 2018 Obertes les inscripcions al 1r Trofeu de Natació Sant Esteve Sesrovires

  Una de les novetats d’aquesta Festa Major, que s’emmarca dins de les propostes esportives, és un campionat de natació que es disputarà el divendres dia 27 a la piscina coberta. Les inscripcions es poden realitzar online fins al proper 20 de juliol. La competició està organitzada per l’Àrea d’Esports i el Club Natació Sanes, entitat a punt de constituir-se.

 • Policia Local 13 de juliol de 2018 Reunió amb responsables de la Subdirecció General de Coordinació de la Policia de Catalunya

  L’alcalde, Enric Carbonell, i la regidora de Seguretat Ciutadana, Roser Brosed, s’han reunit amb responsables de la Subdirecció General de Coordinació de la Policia de Catalunya del  Departament d'Interior, per tal d’abordar la problemàtica que viu el municipi arran de les reivindicacions salarials de la Policia Local.

 • PROGRAMA VOLUNTARIAT EUROPEU 13 de juliol de 2018 Programa de voluntariat europeu adreçat a joves

  Si tens entre 18 i 30 anys i ganes de participar en un programa de voluntariat europeu, tens l’oportunitat de fer-ho a través de la xarxa “NET-MED”, a la qual està adherit Sant Esteve en el marc del projecte “Europe for Citizen” i l’agermanament amb el municipi italià de Miglianico.

 • AVINGUDA VALLSERRAT 12 de juliol de 2018 Substitució del cablejat soterrat i instal•lació de LED a l’enllumenat de l’av. Vallserrat

  Els importants danys que va patir la línia d’enllumenat públic de l’avinguda Vallserrat, en el tram comprès entre el camp de futbol i la Llar d’Infants Municipal La Ginesta, i que va ser provocada per una tempesta, no han permès una resolució ràpida del problema. L’Ajuntament preveu una important actuació de substitució de tot el cablejat soterrat i la instal·lació de lluminàries LED que, malgrat ser més costosa, millorarà tant l’enllumenat com l’accessibilitat del vial.

 • URBANITZACIÓ 12 de juliol de 2018 Iniciada la tramitació per resoldre la problemàtica de les parcel·les unifamiliars que no poden tenir condició de solar

  Fins al 4 de setembre es troba a exposició pública l’aprovació inicial de la Modificació Puntual del Pla General d’Ordenació Urbana respecte els paràmetres mínims de la zona 3c, als nuclis de Vallserrat, Ca n’Amat i Can Bargalló. L’objectiu d’aquesta modificació, que va iniciar tramitació en el ple de juny, és resoldre la problemàtica de les parcel·les unifamiliars d’aquesta zona que no poden tenir condició de solar.

 • Piscina estiu 11 de juliol de 2018 Obre el servei de bar de la piscina d’estiu

  A partir de demà dijous entrarà en funcionament el servei de bar de la piscina d’estiu. L’horari d’obertura és de les 10.30 a les 20.00 h, de dilluns a diumenge. El bar romandrà obert fins a finalitzar la temporada d’estiu, l’11 de setembre. 

 • 11a NIT DE L'ESPORT 10 de juliol de 2018 El millor de l’esport sesrovirenc, a l’11a Nit de l’Esport

  Els Jardins de l’Ajuntament seran escenari un any més de l’elecció dels millors esportistes de l’any en la celebració de la Nit de l’Esport que enguany arriba a l’11a edició.  El lliurament de guardons tindrà lloc el dissabte 21 de juliol, a les 20.00 h, en un acte obert a tothom i presidit per l’alcalde , Enric Carbonell, i pel regidor d’Esports, Òscar Rodríguez.

 • Ajuntament 9 de juliol de 2018 Convocat un nou pla d'ocupació per cobrir un lloc d’auxiliar administratiu

  L’Ajuntament de Sant Esteve ha iniciat el procés per cobrir un lloc de treball d’auxiliar administratiu a les dependències municipals dins la convocatòria d'un nou pla d'ocupació. Les persones interessades poden adreçar-se a Promoció Econòmica fins al proper 13 de juliol. Per a participar en el procés de selecció cal estar en situació d’atur i inscrit a l’Oficina de Treball del SOC.

 • ONADA CALOR 9 de juliol de 2018 Recomanacions per fer front a l’onada de calor

  Davant l’episodi d’onada de calor que està previst ens afecti fins demà, Protecció Civil  demana a la població que es segueixin les recomanacions per fer front a les altes temperatures, amb especial atenció als col•lectius de risc, gent gran i nadons, així com a les persones que practiquen esport a l’aire lliure. Des de Serveis Socials s’activen mesures d’informació i seguiment a persones vulnerables. 
   

 • Torneig d'Handbol 8 de juliol de 2018 Torneig Internacional Handbol, del 13 al 17 de juliol

  El Torneig Internacional d’Handbol Trofeu Festa Major reunirà a Sant Esteve Sesrovires 80 equips de diferents indrets del món entre els dies 13 i 17 de juliol. En aquesta edició destaca l’increment de la participació d’equips femenins, que se situa per sobre del 40%. La competició està organitzada pel Club Handbol Sant Esteve amb la col·laboració de l’Ajuntament.

 • Cursos i Tallers 6 de juliol de 2018 S’obren inscripcions als Cursos i Tallers de Benestar Social i Joventut

  L’Ajuntament ha fet pública tota l’oferta de Cursos i Tallers per al curs 2018-2019 que inclou activitats organitzades per les àrees municipals i per entitats i promotors locals. En el cas de la formació de Benestar Social i Joventut, el període d’inscripcions és del 9 al 23 de juliol i incorpora la novetat de poder realitzar-les per via telemàtica. Per a la resta de cursos, cal adreçar-se als organitzadors.

 • DUPROCIM 5 de juliol de 2018 El Document Únic Protecció Civil Municipal inicia el tràmit per a la seva aprovació

  Des d’avui i fins al proper 17 d’agost es troba a exposició pública el Document Únic de Protecció Civil Municipal (DUPROCIM) que va ser aprovat provisionalment en la sessió plènària del 20 de juny. Aquest pla integral identifica i avalua els riscos al municipi, així com les mesures de protecció i altres actuacions a adoptar en cas d’emergència.

Pàgina 2 de 20

Canals RSS disponibles

Darrera actualització: 12.02.2016 | 13:29
Darrera actualització: 12.02.2016 | 13:29