Accés lliure a la piscina d’estiu davant l’onada de calor

Dimarts, 31 de juliol de 2018 a les 15:00

Davant l’arribada d’un episodi de temperatures extremes previst a partir de demà, l’entrada a la piscina d’estiu del Complex Esportiu Municipal serà gratuïta fins dissabte 4 d’agost, en l’horari habitual de funcionament. Amb aquesta mesura l’Ajuntament vol posar a disposició dels veïns una alternativa per poder alleugerir aquestes jornades d’intensa calor, tenint especial atenció per a les famílies més desafavorides.

La mesura es revisarà tenint en compte l’evolució d’aquesta onada de calor. Segons les últimes previsions del Servei Meteorològic de Catalunya per als propers dies es poden assolir temperatures amb valors per sobre de la mitjana i s’espera es puguin arribar a valors màxims d’entre 35 i 40 ºC a l’interior i d’entre 30 i 35 ºC al litoral.

Per aquest motiu, des de l’Àrea de Salut es recorda la importància de seguir les recomanacions per evitar un cop de calor, amb especial atenció als col·lectius més vulnerables i grups de riscs, com nadons i gent gran. En aquest sentit, des de Benestar Social s’intensifica el seguiment i control, a través de les treballadores familiars, dels casos de persones especialment vulnerables. S’asseguren que disposen de sistemes de refrigeració a la llar, aigua, i queviures com ara fruita, per evitar que hagin de desplaçar-se.

A les persones que practiquen esport, es recomana evitar activitats físiques intenses a les hores de més calor i que s'hidratin freqüentment.

Darrera actualització: 03.08.2018 | 15:17

Imatges

CONSELL CALOR