Albert Bonilla, campió de Catalunya de taekwondo

Dimecres, 15 de maig de 2019 a les 08:15

L’Escola Taekwondo Sesrovires va guanyar quatre medalles el passat cap de setmana al Campionat de Catalunya Cadet i Sub 21. Tots dos tornejos eren de la modalitat de combat i es van celebrar a Barcelona.  Albert Bonilla es va proclamar campió de Catalunya de categoria cadet.

El taekwondo sesrovirenc es va desplaçar el passat 12 de maig fins al Pavelló Poliesportiu de la Mar Bella. La delegació de Sant Esteve Sesrovires va aconseguir tres medalles en la categoria cadet i una en la categoria sub 21.

Albert Bonilla es va penjar la medalla d’or de la categoria cadet al guanyar tots els seus combats en el pes de menys de 49kg. El sesrovirenc aconsegueix així el doblet aquest any:  el 20 de gener va ser medalla d’or en el Campionat de Catalunya de Tècnica i Pumses i ara al maig torna a fer-se amb l’or al Campionat de Catalunya de Combat.

També en la categoria cadet, Gabriela Acosta (29-33kg) i Marc Aguilera (-33kg) van guanyar una medalla de bronze.  Així mateix José A. Martín (-80kg) també va obtenir un tercer lloc , però en la categoria Sub 21. Katia Vas en aquesta ocasió no va poder pujar al pòdium, però va demostrar la seva gran qualitat com a esportista.

Exhibició a la Fira de Primavera
Mentre una part de l’Escola Taekwondo Sesrovires, al mateix temps una altra part participava en la Fira de Primavera. Encapçalats per la mestra Laura Uroz, els taekwondistes van oferir un exhibició al públic que es va apropar fins a la plaça del Doctor Tarrés.

D’altra banda, l’Escola Taekwondo Sesrovires ja ha posat a la venda les entrades de l’exhibició de fi curs que realitzarà al Teatre de La Passió d’Olesa de Montserrat el proper 9 de juny. Els tiquets es poden adquirir en la seu social de l’escola, al carrer Lluís Companys 5.

 

Darrera actualització: 14.05.2019 | 15:03