Campanya de seguretat viària adreçada a estudiants de primària i secundària

Dimarts, 8 de maig de 2018 a les 14:30

La Policia Local de Sant Esteve Sesrovires està desenvolupant una campanya sobre l’educació viària als centres educatius del municipi. El mes passat, els agents van visitar l’Insititut Montserrat Colomer per realitzar accions de sensibilització i aquesta mes es troben en l’escola Vinya del Sastret amb la mateixa finalitat. Sant Esteve Sesrovires és un dels ajuntaments pioners en les campanyes de seguretat vial per a estudiants.

El programa d’educació viària a l’Escola Vinya del Sastret inclou tots els cursos, des de P3 fins a 6è de Primària. En la majoria dels cursos s’imparteix una formació teòrica adaptada a l’edat dels estudiants. Però en 2n, 4t i 6è es complementa amb unes sessions pràctiques al pati de l’escola.

El mes passat, la Policia Local es va desplaçar fins a l’Institut Montserrat Colomer per parlar i debatre amb els estudiants del centre, no només sobre mobilitat segura, sinó també en general sobre la importància de complir les normes i les conseqüències que en té. En segon d’ESO, un dels exercicis va consistir en un cas pràctic. Els alumnes van sortir al carrer per analitzar un pas de vianants i estudiar el comportament tant dels conductors com de les persones que anaven caminant.

Al mes de juny, el programa d’educació viària s’impartirà a l’escola La Roureda.

El Servei Català de Trànsit ha cedit material informatiu i pedagògic per a la realització dels cursos, que ha complementat el que ja disposa la Policia Local.

 

Darrera actualització: 08.05.2018 | 14:47