Comença el període de preinscripció a la Llar d’Infants Municipal

Divendres, 28 d'abril de 2017 a les 10:25

El 2 de maig comença el període preinscripció i matriculació del curs 2017-2018 de la Llar d’Infants Municipal La Ginesta.  La sol·licitud de preinscripció es pot obtenir gratuïtament al SIAC o a la web sesrovires.cat.  Un cop es publiquin les llistes, s’iniciarà el procés de matriculació el 6 de juny.

Documentació
A més del formulari de sol·licitud, també caldrà presentar el llibre de família, el DNI o altre títol d’identitat del pare o tutor, i la targeta sanitària individual del futur alumne. En els tres casos serà necessari aportar tant el document original com una fotocòpia.  Les sol·licituds i la documentaciós s’hauran de presentar al SIAC entre el 2 i el 12 de maig.

El calendari de preinscripció i matriculació previst és el següent:

  • Presentació de sol·licituds. Del 2 al 12 de maig, al SIAC.
  • Publicació de les llistes amb els barems. 22 de maig. SIAC i La Ginesta.
  • Reclamacions a les llistes del barem. Del 23 al 25 de maig. SIAC.
  • Publicació de la llista d’admesos. 2 de juny. SIAC i La Ginesta.
  • Període de matriculació. Del 6 al 9 de juny. La Ginesta.

Es pot consultar tota la informació sobre el procés de preinscripció i matriculació en aquest enllaç: Preinscripció i matriculació curs 2017-2018 Llar d'Infants La Ginesta

La sol·licitud de preinscripció també es pot descarregar des de la web sesrovires.cat o des d’aquest enllaç: Formulari de preinscripció curs 2017-2018 Llar d'Infants La Ginesta

Portes obertes
D’altra banda, la Llar d’Infants La Ginesta celebra el dissabte 6 de maig una jornada de portes obertes perquè les famílies interessades puguin conèixer el centre. L’horari serà d’11.00 a 13.00h.

Darrera actualització: 28.04.2017 | 14:56