Concert de música coral a Brians 1

Dimecres, 3 de maig de 2017 a les 10:10

El Cor NovAura va oferir el passat mes d’abril un concert al Centre Penitenciari de Brians 1.  La formació musical va interpretar 12 temes sota la direcció de Glòria Fernàndez i l’acompanyament al piano d’Anna Niebla.  Els organitzadors d’aquesta iniciativa van convidar al concert l’alcaldessa Maria del Carme Rallo, el regidor d'Educació Jordi Borrell i a Josep Valls, president de la Coral Sant Esteve.

NovAura és un cor de Barcelona format per veus femenines. Es va fundar a l’any 2009 a partir de la iniciativa de cantaires que tenien molta energia i ganes de continuar cantant quan va acabar el Cor Aura de l’Escola de Música del Palau. El cor NovAura ha actuat en diversos escenaris de Catalunya, així com a Londres.

La formació musical canta un repertori molt divers de cançons, ja que combina musica tradicional catalana i d’altres cultures amb peces de música actual. En el concert de Brian 1 van interpretar temes com Cançó de beure (tradicional catalana), Alfonsina y el mar (Argentina) o Boig per tu (del grup de rock català Sau).

Darrera actualització: 03.05.2017 | 10:21