Cursa solidària a favor dels nens malalts de càncer el proper 18 de març

Dissabte, 27 de gener de 2018 a les 00:00

El proper 18 de març Sant Esteve acollirà una cursa solidària sota el lema Córrer en gran per als més petits! Es tracta d’una iniciativa del grup Gambaders Events, format per set interns  i dues professionals del Centre Penitenciari Brians 2. La recaptació de la cursa es destinarà a la investigació sobre el càncer infantil.  La prova compta amb el suport de l’Àrea d’Esports i amb la col·laboració del Futbol Club Sant Esteve.

Gambaders Events es va formar el passat mes de gener per la motivació creixent dels interns per les activitats esportives. El grup s’ha proposat fer cada any una cursa popular urbana fora del centre penitenciari amb un objectiu solidari. En aquesta primera edició, s’ha triat destinar els beneficis de la cursa a la investigació sobre el càncer infantil i concretament per al Pediatric Cancer Center Barcelona que està construint l’Hospital Sant Joan de Déu.

Inscripcions
La prova tindrà lloc el proper 18 de març i constarà d’un circuit urbà on els corredors podran triar entre tres distàncies: 10km, 5km i 1km.  La distància d’un quilòmetre està pensada perquè pares i fills la puguin fer junts agafats de la mà.

Les inscripcions s’han de fer a través de la pàgina web Xipgroc.

Més informació sobre la cursa a al web  http://www.correengran.cat/

Darrera actualització: 26.01.2018 | 08:51