Doble pòdium de Tresina Sport a Mollerussa

Dimarts, 12 de febrer de 2019

Els dos equips de Tresina Sport van pujar al pòdium en la primera prova de la Copa Catalana de Resistència Off-Road, celebrada diumenge a Mollerussa.  La parella formada pels germans Jordi i David Boltà es va proclamar campiona de la cursa  i els germans Ivan i Xavier Margarit van ser els subcampions.

Les diferències entre els dos equips sesrovirencs va ser molt ajustada. Després de 138 voltes al circuit de Mollerussa, Jordi i David Boltà van quedar a només 8,867 segons de diferència d’Ivan i Xavier Margarit.

Els pilots sesrovirencs van fer una cursa molt seriosa i amb poques errades, fet que els situa no només primers i segons de la general, sinó també primers i segons de la categoria.

El Peugeot 205 de Jordi i David Boltà i el Citroen Saxo de Ivan i Xavier Margarit comparteixen unes mecàniques molt semblants i que  no han experimentat canvis substancials respecte a altres anys. Els sesrovirencs han apostat fonamentalment per la fiabilitat i per la tàctica en la cursa per poder liderar el campionat.

La Copa Catalana es preveu aquest any molt competitiva. Un cop superada la crisi econòmica, que també va afectar als esports de motor, la inscripció en les curses comença a recuperar-se. A Mollerussa hi van participar 24 equips i en la propera prova del 2 de març a Lleida es preveu que la xifra arribi a 30. Enguany el campionat estarà format per 5-6 proves i no puntuar en alguna d’elles suposaria una forta penalització per poder aspirar a les primeres places de la classificació.