El Banc d’Aliments recull dues tones d’aliments

Dimarts, 15 de gener de 2019 a les 00:00

La campanya del Gran Recapte impulsada pel Banc d’Aliments Parroquial ha recollit 2.000 quilograms d’aliments, una xifra superior a la d’anys anteriors.  Els aliments recollits van destinats a les famílies més necessitades del municipi.

Els sesrovirencs  han anat realitzant cada any una aportació més important a favor del Banc d’Aliments. En la campanya del Gran Recapte del 2016 es van reunir 1,5 tones d’aliments. En el 2017, la dada va arribar a 1,8 tones.  En aquesta ocasió s’ha aconseguit un nou rècord, ja que les aportacions sumen la xifra de 2 tones.

El Gran Recapte es va centralitzar entre els dies 30 de novembre i 10 de desembre. S’hi van instal·lar tres punts de recollida al carrer,  un al carrer Pau Costas i dos més a l’avinguda Montserrat.  A més dels voluntaris de l'entitat, la recollida d’aliments també va comptar amb la col·laboració d’estudiants de l’Institut Montserrat Colomer.  També hi van donar suport els centres educatius del municipi i de ciutadans a títol particular.

Cada mes, entre 30 i 40 famílies sesrovirenques són ateses pel Banc d’Aliments.

Darrera actualització: 15.01.2019 | 12:46