El Club de Feina s’integra al web municipal

Dimecres, 14 de febrer de 2018 a les 00:00

Les ofertes de treball que gestiona el Servei Local d’Ocupació de l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament es poden consultar des d'avui al web municipal sesrovires.cat. D’aquesta manera deixa d’estar operatiu el web clubdefeina que passa a integrar-se a la pàgina principal de l’Ajuntament.   

L’objectiu de l’Àrea de Promoció Econòmica és unificar els continguts que genera tant d’informació com de serveis per tal de facilitar la cerca i la gestió als usuaris. A banda de la borsa de treball local es pot accedir al directori d’empreses i comerços del municipi, així com al cercador d’ofertes de feina de la província de Barcelona XALOC. Progressivament s’anirà ampliant l’oferta de continguts de l’àrea.

ACCÈS A LES OFERTES DE FEINA: http://www.sesrovires.cat/temes/promocio-economica/ofertes-de-feina/

Per poder inscriure’s a les ofertes del Servei Local d’Ocupació, cal inscriure’s a la borsa de treball municipal.  

1.- Qui es pot inscriure a la borsa de treball?

Qualsevol persona, empadronada a Sant Esteve Sesrovires, tant si està aturada, com si és treballadora en actiu i està com a millora ocupacional.

2.- Com es pot fer?

Sol·licitant dia i hora per a realitzar una entrevista, a l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires o a través del telèfon 937713017.

3.- Quina documentació s’ha de portar el dia de l’entrevista?

- Qüestionari facilitat per l’Àrea de Promoció Econòmica

- Currículum actualitzat
 

 

 

Darrera actualització: 14.02.2018 | 12:30