El Club Handbol Sant Esteve jugarà contra el Barça a la Supercopa de Catalunya

Dijous, 18 d’agost de 2016

El primer equip del Club Handbol Sant Esteve rebrà el 25 d’agost, al Pavelló Poliesportiu, al FC Barcelona-Lassa. Els dos equips s’enfrontaran en la primera semifinal de la Supercopa de Catalunya. L’altra semifinal la disputaran l’Handbol Bordils i el Fraikin Granollers.

El conjunt que entrena Dani Ariño i Miquel Herrero ha fet una gran temporada. Va acabar en el 5è lloc del seu grup a Primera Estatal. En la Copa Catalana Gonzalo Usero, els sesrovirencs es van imposar a l’Handbol Bordils, en una final molt emocionant que va necessitar d’una pròrroga i de la tanda de penals per decidir el campió.

Semifinals
En la seva qualitat de campió i subcampió de la Copa Catalana, ara el CH Sant Esteve i l’Handbol Bordils, disputaran la Supercopa de Catalunya contra els poderosos equips de la Lliga Asobal, el FC Barcelona-Lassa i el Fraikin Granollers.

La primera semifinal la jugaran el CH Sant Esteve i el Barça, el 25 d’agost, a les 20.30 hores, al Pavelló Poliesportiu de Sant Esteve Sesrovires. L’altra semifinal enfrontarà a l’Handbol Bordils amb el Fraikin Granollers, el 26 d’agost, a les 20.30 hores en la pista del conjunt gironí. Les semifinals es disputaran a partit únic.

El FC Barcelona-Lassa
El CH Sant Esteve és conscient que té al davant un rival molt potent. A més del seu gran palmarès a la Lliga Asobal i a la Lliga de Campions, el Barça de Xavi Pascual és l’actual campió de la Supercopa, va vèncer l’any passat al Fraikin, i es el guanyador de les tres últimes edicions d’aquesta competició. De fet, el FC Barcelona té 15 títols de Supercopa, competició que fins al 2012 rebia el nom de Lliga dels Pirineus.

Darrera actualització: 27.07.2016 | 12:17