Els alcaldes de Sant Esteve, Martorell i Abrera acompanyen el president Puigdemont en la seva primera visita oficial a SEAT

Dijous, 20 d'abril de 2017 a les 07:00

L’alcaldessa Maria del Carme Rallo i els batlles de Martorell i Abrera van acompanyar ahir al president Generalitat, Carles Puigdemont, en la seva primera visita oficial a les instal·lacions de SEAT.  En el marc de la visita, el president de Seat, Luca de Meo, va anunciar que la companyia invertirà 900 milions d’euros en els nous Ibiza i Arona.

Després de reunir-se amb els responsables de l’empresa automobilística, el cap de l’Executiu va declarar que SEAT “és un veritable tractor de l’economia catalana, que genera milers de llocs de treball, i de la qual ens sentim molt orgullosos”. Carles Puigdemont va refermar l’aposta de Catalunya per “aquesta icona de la vocació industrial del país”, i va reiterar que “com ja hem demostrat en el passat i farem en el futur, comptareu amb el suport del Govern sempre que us calgui”.

Inversió de 900 milions d’euros
El president de Seat, Luca de Meo, va explicar que la inversió de  900 milions d’euros en els nous Ibiza i Arona “demostra el nostre compromís amb el desenvolupament econòmic del país i ratifica el nostre lideratge com a primer inversor industrial en R+D”. “SEAT exerceix un paper clau des del punt de vista inversor, tecnològic, industrial i laboral, així com per a la generació de riquesa i benestar”, va afegir.

De Meo va explicar que el conjunt d’inversions i despeses en R+D s’ha destinat, principalment, al desenvolupament d’ambdós models i a l’adaptació de la planta de Martorell per acollir la producció d’aquests cotxes. La xifra de 900 milions forma part de la inversió global de 3.300 milions anunciada el setembre del 2015 per al període 2015-2019.

Alcaldes
Durant la seva visita a SEAT el president Puigdemont va estar acompanyat per conseller Baiget, el delegat del Govern a Barcelona, Miquel Àngel Escobar; i els alcaldes de Martorell, Xavier Fonollosa; d’Abrera, Jesús Naharro, i de Sant Esteve Sesrovires, Maria del Carmen Rallo

Darrera actualització: 19.04.2017 | 22:59