Els Premis Sesrovirencs de l’Any guardonen Maria Càlichs, la Comissió de la Cavalcada de Reis i el 125è Aniversari de l’Església

Dilluns, 24 d'abril de 2017 a les 14:00

Els Premis Sesrovirencs de l’Any reconeixen durant la Diada de Sant Jordi a aquelles  entitats i persones que han destacat durant l’any anterior per la seva contribució al benestar de la societat sesrovirenca. Ahir es van lliurar al Casino els guardons als premiats d’aquesta edició: el 125è Aniversari de la Construcció de l’Església Parroquial, la Comissió de la Cavalcada de Reis i a Maria Càlichs. L’acte va estar presidit per l’alcaldessa Maria del Carme Rallo, que va estar acompanyada per l’equip de govern, regidors i regidores, i els membres de la Comissió del Premis.

Premiats
El Premi Sesrovirenc de l’Any a l’Activitat va recaure en els actes de la celebració del 125è Aniversari de la Construcció de l’Església  Parroquial.  L’edifici va ser construït amb l’esforç de tothom i, amb el pas del temps, amb el seu doble campanar s’ha convertit un signe d’identitat dels sesrovirencs. La celebració de l’efemèride va ser fidel als principis que van regir la seva construcció i va implicar tota mena de col·lectius i d’entitats del poble.

La Comissió de la Cavalcada de Reis va ser mereixedora del Premi de Sesrovirenc de l’Any a l’Entitat per la seva dedicació desinteressada en l’organització de l’acte de benvinguda als Reis d’Orient, un acte que com assenyala l’acta dels guardons té “com a objectiu fer més feliços els nostres infants”. Des de la seva fundació, ara fa 12 anys, la Comissió ha aglutinat cada cop més voluntaris.

Finalment, el Premi Sesrovirenc de l’Any a la Persona va ser per a Maria Càlichs Marí pel seu compromís personal en la vida social sesrovirenca i les seves capacitats comunicatives.  L’acta del jurat va destacar que “persones com ella contribueixen a la dinamització i difusió de la vida social de Sant Esteve” i “el seu caràcter exemplar i extraordinari”.

Guardó
La Comissió dels Premis demana a un artista local el guardó que es lliura als premiats. Aquest any, la pintora local Maria Luisa Escudero, coneguda com a Milena, va ser l’encarregada del guardó, que va consistir en una teula pintada. L’artista, que forma part del col·lectiu local Artviu, va triar una estètica abstracta, la qual també va presidir l’escenografia de l'escenari.

La gala va estar amenitzata per la música del Combo Adults de l’Aula de Música, que va interpretar vàries peces durant el lliurament dels premis. El grup està format per Marisol Roncario, Jordi Rubinat, Miquel Vázquez, Senén Gallego i Pepe Martínez.

L’alcaldessa Maria del Carme Rallo va tancar l’acte amb un parlament per finalitzar l’acte.

Darrera actualització: 24.04.2017 | 14:10