Escacs i mat a la Biblioteca Municipal

Divendres, 5 d'octubre de 2018 a les 14:40

El  Club d’Escacs Sant Esteve impartirà un taller a la Biblioteca Municipal per aprendre a jugar a escacs i per perfeccionar la tècnica dels que ja en saben. La primera sessió serà el dissabte 6 d’octubre, de 10.00h a 13.00h. És una activitat gratuïta.

El Taller d’Escacs està obert  a totes les edats i vol servir tant com una introducció a aquest joc de tauler, com per dotar d’eines a aquells jugadors avançats que necessiten estructurar millor l’evolució de la partida.  Les sessions seran els dissabtes, de 10.00 a 13.00h, a la Biblioteca Municipal, durant els mesos d’octubre i novembre. Les inscripcions es poden fer en la mateixa Biblioteca.

Escacs de qualitat
El Club Escacs Sant Esteve és una entitat molt veterana formada per jugadors amb molta experiència i qualitat. Tant l’any 2018  com al 2017 van competir en la Lliga Catalana, a la categoria de Primera Provincial de Barcelona.  En la temporades anteriors havien estat a Segona Provincial, però una molta bona actuació en les rondes del 2016 els va permetre pujar de categoria al quedar primers en la classificació d’aquell any. El 2016 no només van ser els guanyadors de la Lliga, sinó que també van quedar primers al Campionat de Catalunya al imposar-se en la final al Penya Mollet.

A diferencia dels anys 2015 i 2016, on l’entitat competia amb dos equips en Tercera i Segona Provincial, ara el club només té un grup en competició, però està estudiant la possibilitat de crear un segon equip si hi ha gent interessada en formar-ne part. La competició de lliga es desenvolupa normalment durant els mesos de gener, febrer i març i està formada per nou rondes (cada ronda és una jornada de partides que és disputa en la localitat del club local o del club visitant).

Difusió i promoció
A més de la competició, el  club també està compromès amb la difusió i promoció d’aquest esport.  Cada any, a la Festa Major, organitza un torneig per adults i infants que té molt bona acceptació. A la Biblioteca també ofereix periòdicament tallers per animar la gent a endinsar-se en el món dels escacs.

Darrera actualització: 05.10.2018 | 14:47