Impuls a l’activitat econòmica amb el programa Comerç 21

Dissabte, 8 de juliol de 2017 a les 08:00

L’Àrea de Promoció Econòmica ofereix informació i assessorament per acollir-se el programa Comerç 21, una iniciativa de la Diputació de Barcelona i de la patronal PIMEComerç per  de millorar l’oferta comercial dels municipis de la demarcació de Barcelona. L’objectiu és donar suport i impuls a un màxim de 50 micropimes comercials o de serveis que estiguin situades en la trama urbana de municipis de la província de Barcelona i tinguin capacitat i voluntat de millora i creixement del negoci.

Comerç 21 definirà i posarà en marxa les estratègies que puguin impulsar els negocis participants, realitzant una diagnosi, un pla de millora individualitzat per a cadascuna de les empreses (en funció de les necessitats detectades) i donant suport a la implementació de les mesures concretes. Durant les diferents fases del programa, hi haurà sessions de networking i col·lectives, així com d’assessorament i acompanyament individualitzat per part d’experts en les matèries que s’hagin de reforçar en cada cas (economicofinancera; redefinició del model de negoci; visual merchandising; comunicació i màrqueting; aparadorisme; gestió d’estocs, etc.).

Inscripcions i informació
A partir d’ara, començarà el procés de selecció de les empreses de comerç o serveis que es beneficiaran del pla pilot. Els candidats hauran d’omplir un formulari d’inscripció que servirà per seleccionar els participants a partir de l’anàlisi de qüestions com l’estratègia actual de l’empresa, del seu sector d’activitat, l’evolució de la facturació i la contractació de personal i el nivell de solvència econòmica, entre d’altres. La data màxima és el 21 de juliol.

Els comerços que vulguin optar a participar en el pla pilot poden demanar més informació a la Diputació de Barcelona, a PIMEComerç i a l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament (carrer Major, 8 tlf 93 775 96 90) a l’associació de comerciants de la qual formin part o al web del programa: http://www.comerc21.cat/

 

Darrera actualització: 07.07.2017 | 17:13