Inscripcions al Networking Franquícies adreçat a empresaris i emprenedors

Divendres, 9 de novembre de 2018 a les 15:00

En el marc del programa intermunicipal “Fem Xarxa Fem Empresa” de suport a empreses i emprenedors del Baix Llobregat Nord, s’ha organitzat un networking centrat en l’àmbit de les franquícies. La jornada, que és gratuïta, tindrà lloc al Molí Fariner de Martorell, el proper 22 de novembre. 

L’objectiu principal de la jornada és que les persones emprenedores coneguin i observin models de negoci que ja funcionen i les oportunitats que els hi poden representar les franquícies avui existents. La jornada s’adreça a emprenedors i empresaris interessats en la franquícia com a model de negoci.

La sessió de networking franquícies tindrà lloc el 22 de novembre, de dos qyarts de deu a la 1 del migdia, al Molí Fariner de Martorell. Comptarà amb una ponència a càrrec d’Alberto Rodilla, empresari especialista en màrqueting vendes i neurociència. Dirigeix diverses empreses, tasca que combina amb l'assessorament de grans companyies en les àrees d'innovació i estratègia. També participaran vuit franquícies de diferents sectors a les que podrem conèixer i amb les que podrem interactuar.

Les persones interessades a participar poden inscriure’s a través del web www.moliempresa.cat o bé adreçar-se a l’àrea de Promoció de l’ajuntament al telèfon 93 771 30 17.


 

Darrera actualització: 09.11.2018 | 17:18