Inscripcions obertes per a la pedalada popular

Dissabte, 21 de juliol de 2018 a les 00:00

Una de les novetats d’aquest any és la Pedalada Popular amb BTT. Es tracta d’una iniciativa conjunta de l’entitat Ses Bikers i de l’Ajuntament pensada perquè persones de totes les edats puguin gaudir de la bicicleta el proper diumenge 29 de juliol. Les inscripcions són del 23 al 28 de juliol i s’han de fer al Complex Esportiu.

La pedalada comptarà amb dos circuits, de 3km i 6km, per tal que cadascú pugui escollir la distància que més s’adapti al seu estat de forma física. No obstant això, els dos recorreguts tindran com a punt de sortida i arribada la plaça Xic Mateu. Així mateix, l’inici també serà conjunt, concretament a les 9.00h del matí.

La inscripció és gratuïta cal realitzar-la al Complex Esportiu del 23 al 28 de juliol. Serà necessari indicar el nom complet, la data de naixement i un telèfon de contacte.

Els menors de 12 anys hauran d’anar acompanyats obligatòriament per un adult. A més, cada persona adulta no es podrà responsabilitzar de més de dos menors.

Tant en el circuit de 3km com en el de 6km serà obligatori portar dorsal i casc. En el recorregut de 6km, a més, també serà necessari utilitzar ulleres i guants ja que el recorregut passarà per un tram de terra

Darrera actualització: 21.07.2018 | 21:05