Inscripcions per al Taller de Tast de Cava

Divendres, 6 d'octubre de 2017 a les 15:00

Dilluns comencen les inscripcions per participar en  el Taller de Tast de Cava, una de les activitats més importants que tindran lloc amb motiu del Fira del Vi i del Cava del proper 22 d’octubre. Aquesta fira comercial aplegarà cellers i productors de la comarca i està organitzada per les àrees de Promoció Econòmica i de Comerç.

La Fira del Vi i del Cava arriba aquest any a la tercera edició.  Entre les activitats previstes hi ha la degustació de productes de la terra, un concurs de carbasses i un taller de pintura infantil.  Les diferents activitats previstes es desenvoluparan el 22 d’octubre a la Pista Coberta Francesc Castellet durant tot el matí.

L’única activitat que es desenvolupa en un lloc diferent és el Tast de Cava, que es realitzarà a la Sala Domènech i Estapà. Anirà a càrrec de l’enoteca Divins de Martorell.  El seminari servirà per aprendre a degustar les propietats més importants d’un vi espumós.

El preu del Taller de Tast de Cava és de 15 euros. Les inscripcions i el pagament  s’han de fer a l’Ajuntament de Sant Esteve, entre els dies  9 i 20 d’octubre.

Darrera actualització: 06.10.2017 | 15:18