Jornada de voluntariat per netejar el bosc de Can Domènech

Divendres, 5 de maig de 2017 a les 08:40

Sant Esteve Sesrovires se suma, per segon any consecutiu, a la campanya Let’s Clean Up Europe, una acció que es desenvolupa a tot Europa per conscienciar sobre la quantitat de residus que es llencen de forma incontrolada a la natura. A Sant Esteve, la campanya consistirà en una jornada de voluntariat per netejar el bosc de Can Domènech el proper 14 de maig. Els participants rebran un obsequi relacionat amb la prevenció de residus i se’ls convidarà a un esmorzar popular.

La jornada de voluntariat està organitzada per l’Àrea de Medi Ambient amb la col·laboració de l’Associació de Defensa Forestal i de diversos establiments del municipi.

El lloc triat aquest any és el bosc de Can Domènech. La jornada es desenvoluparà el 14 de maig, de 9.00 a 12.00h. El lloc de trobada dels participants serà la masia de Can Domènech, a les 9.00h. Es recomana portar pantalons llargs, gorra, aigua i, si és possible, guants de jardineria. Els organitzadors aportaran les bosses, les saques i guants de làtex.

Inscripcions
Per participar en la jornada de voluntariat, cal inscriure’s a través del telèfon de l’Ajuntament (93 771 30 17) o d’aquest formulari.

 

Darrera actualització: 05.05.2017 | 09:28