Joventut promou un servei d’informació sobre drogues i violències masclistes per a les nits de Festa Major

Dijous, 26 de juliol de 2018 a les 16:00

La regidoria de Joventut promou un servei d’orientació i assessorament nocturn sobre drogues i prevenció d’agressions sexuals per a les nits de Festa Major. L’atenció adreçada a joves es farà el divendres 27 i el dissabte 28, des del les 12 de la nit i fins a les 4 de la matinada.

El servei d’informació es presta a través del programa Som.Nit depenent de Creu Roja. L’atenció l’ofereixen diverses persones voluntàries amb distintius identificables que es troben en els espais on té lloc la festa de nit.

L’objectiu és oferir una intervenció informativa i preventiva sobre els riscos ambientals dels espais d’oci nocturn a partir de cinc eixos: sensibilitzar sobre les desigualtats, discriminacions i violències masclistes que es donen en espais d’oci nocturn; informar sobre els efectes i riscos associats al consum de drogues; conscienciar sobre els efectes i riscos dels primers consums; sensibilitzar sobre els riscos de la conducció sota efectes de les drogues; i informar sobre els conductes sexuals de risc associades al consum de drogues i promoure pràctiques segures en les relacions sexuals.  

 

Darrera actualització: 26.07.2018 | 16:22