La Fira de Primavera, aparador de les botigues i de les entitats de Sant Esteve

Dimecres, 3 de maig de 2017 a les 14:00

Els principals carrers de l’illa de vianants estaran ocupats el proper diumenge, 7 de maig, pels estands de botigues i entitats locals amb motiu de la Fira de Primavera. A més, hi haurà activitats per a nens, actuacions musicals i una desfilada de moda. La Fira de Primavera està organitzada per l’Associació de Botiguers i l’Ajuntament amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Després de l’èxit de l’any passat, la Fira de Primavera torna a reunir el mateix dia la 21a Fira del Comerç Local i la 23a Mostra d’Entitats. Aquesta iniciativa té com a objectiu dóna a conèixer el sector comercial del poble, així com les associacions que dinamitzen la vida social del municipi.

Desfilada de moda
Una de les novetats d’aquest any serà una desfilada de moda gràcies a la col·laboració de diversos establiments i dels artistes de Som Cabaret. Tindrà lloc a la plaça de la Vila de 12.00 a 13.00 hores.

A més de nombrosos estands, la fira també acollirà moltes activitats, com ara l’actuació de l’Associació Musical de Sant Esteve, el grup de flamenc Amor al Arte y La Era, el grup McKensys, un tastet de danses oriental per part de Som Bollywood, les cançons de Salto a la Fama i les sevillanes del grup Menta Canela.

Per als més petits, hi haurà tallers de pintura i inflables perquè també puguin gaudir de la fira.

D’altra banda, durant tota la jornada es podrà fer donacions al Banc de Sang, que hi serà present amb un autobús a la plaça Xic Mateu. Cal presentar el DNI per donar sang.

Darrera actualització: 04.05.2017 | 14:08