La pintura i el vi s’uneixen a la Biblioteca amb un objectiu solidari

Divendres, 13 d'octubre de 2017 a les 08:00

La Biblioteca Municipal Joan Pomar i Solà acollirà tres activitats que uneixen el món de la pintura i el vi amb una finalitat solidària. El projecte Tinta i Vi, el grup Artviu i la mateixa Biblioteca, amb la col·laboració de l’Associació de Botiguers, impulsen aquestes tres activitats encaminades a poder fer una aportació a la Fundació de l’Hospital de Nens de Barcelona. Aquesta iniciativa porta el nom de Pintem Sant Esteve amb vi i solidaritat.

Taller infantil
Els tres actes tindran lloc a la Biblioteca Municipal. La primera d’elles arribarà el proper divendres 20 d’octubre i consistirà en un Taller de pintura amb vi adreçat als nens de 7 a 12 anys. Es farà servir vi sense alcohol per dibuixar i pintar. Es tracta d’un seminari gratuït que començarà a les 17.30 hores. Cal reservar plaça en la mateixa Biblioteca a partir d’avui atès que només hi ha 20 places.

El divendres 27 d’octubre, a les 19.00 hores, s’inaugurarà a la Biblioteca una exposició formada pels quadres que els nens hagin fet la setmana anterior.

Subhasta
Finalment el 10 de novembre, hi haurà una subhasta solidària dels treballs realitzats i exposats. Els membres del grup Artviu col·laboraran cedint algunes obres dels artistes sesrovirencs. El preu de sortida de les peces serà de 3 euros. Els diners obtinguts aniran destinats a la Fundació de l’Hospital de Nens de Barcelona.

Darrera actualització: 11.10.2017 | 13:46