La Policia Local estrena nova uniformitat

Divendres, 1 de febrer de 2019 a les 13:00

A partir del dilluns 4 de febrer, la Policia Local de Sant Esteve vestirà nou uniforme de treball. S’adapta al model d’uniformitat i imatge corporativa que estableix la nova llei 1431/2017 per als 215 cossos locals de Catalunya. El canvi es fa efectiu coincidint amb la necessitat de renovació del vestuari pel seu ús i es farà de manera progressiva.

En una primera fase es renovaran els polos-camises, els pantalons i les gorres. El nou uniforme és de color blau nit. La camisa o polo porta botons blancs, i du serigrafiat al pit el text “Policia” i a sota el número d'identificació professional de l'agent i a l’altra banda l'escut específic de la policia local.

El canvi més visible és a l'esquena on es mostra centrat el text “POLICIA” i per sota el text “policia local”. Les espatlles es mostren en groc fluor d'alta visibilitat en forma cònica. A la part alta de la màniga esquerra es mostra la bandera de Catalunya en posició horitzontal.

La Policia Local de Sant Esteve compartirà la mateixa indumentària de la resta de policie slocals que ja s’han adaptat a la normativa. Per a situacions de canvi d’administració, això pot suposar avantatges com eliminar despeses per uniformitats diferents i agilitzar la incorporació al servei actiu.

Darrera actualització: 01.02.2019 | 14:11