La Policia Local recapta 1.487€ amb els escuts solidaris contra el càncer infantil

Dimecres, 15 de maig de 2019 a les 13:30

La campanya “Pels valents” promoguda a Sant Esteve per la Policia Local des de principis d’any ha aconseguit recaptar 1.487€ procedents dels donatius de 500 escuts solidaris. La iniciativa ha comptat amb la col·laboració dels centres educatius i dels comerços locals. Els diners es destinaran a la lluita contra el càncer infantil, a través del projecte SJD Pediatric Cancer Center.

La Policia Local de Sant Esteve vol agrair la solidaritat de totes les persones que han participat en aquesta campanya, així com la col·laboració desinteressada de comerços i centres educatius que han contribuït a fer més gran aquesta causa.

En total s’han recaptat 2.000€ dels quals, 513€ corresponen a despeses de confecció dels escuts i enviaments i la resta, 1.487€ han estat lliurats a l’hospital. Els diners recaptats se sumaran al fons per al projecte del SJD Pediatric Cancer Center, el centre d’Oncologia Pediàtrica més gran d’Europa. Tindrà capacitat per atendre 400 pacients l’any, un 30% més que actualment i incorporarà els darrers avenços en la lluita contra el càncer.

Darrera actualització: 15.05.2019 | 14:12