La Policia Local se suma a la campanya “Pels Valents” per la lluita contra el càncer infantil

Dimecres, 9 de gener de 2019 a les 15:00

Des d’avui es poden adquirir a les dependències de la Policia Local de Sant Esteve els “Escuts solidaris” que formen part de la campanya que, amb el lema #pelsvalents, recapta donatius per la lluita contra el càncer infantil. La Policia Local vol contribuir a fer més gran aquesta causa i anima els sesrovirencs i sesrovirenques a col·laborar per ajudar a fer realitat el SJD Pediatric Cancer Center Barcelona.

Els escuts solidaris estan brodats amb el logo del cos policial i el lema “Pels Valents” i porten cola termo-adhesiva al dors per poder planxar sobre qualsevol tèxtil o bossa. Es regalen a canvi d’una donació de 4 euros a la seu de la Policia Local. Es poden recollir a les dependències policials en horari d'atenció, de dilluns a divendres, de les 9.15 a les 18.00 hores. La iniciativa es farà extensiva a les escoles del municipi per tal que puguin col·laborar-hi.

S'han demanat un total de 500 escuts. Els diners recaptats es destinaran al projecte del SJD Pediatric Cancer Center. Es tracta del centre d’Oncologia Pediàtrica més gran d’Europa i tindrà capacitat per atendre 400 pacients l’any, un 30% més que actualment i incorporarà els darrers avenços en la lluita contra el càncer.

Origen de la campanya

La Campanya “Escuts solidaris” va nèixer de la iniciativa dels caps de les Policies Locals de Caldes de Malavella, Sant Celoni i Hostalric de personalitzar l’escut del cos policial on treballen i crear-ne un “Pels valents” – lema de la campanya llançada per l’Hospital Sant Joan de Déu Barcelona i la Fundació FC Barcelona per finançar el projecte - per regalar-lo a les persones que fessin una donació per al SJD Pediatric Cancer Center Barcelona. Fins al moment, prop d’un centenar de policies locals d’altres municipis ja s’han sumat a aquesta iniciativa solidària.  

Darrera actualització: 09.01.2019 | 15:16

Imatges

ESCUTS SOLIDARIS