La regidora María Jesús Rodríguez renuncia al càrrec per motius personals

Dimecres, 24 de gener de 2018 a les 23:00

En el decurs del ple celebrat avui, la regidora de l’equip de govern pel grup del PSC, María Jesús Rodríguez Carrero ha presentat la seva renúncia al càrrec per motius personals. Actualment, estava al capdavant de les carteres de Benestar Social i Gent Gran i de Polítiques de Gènere i Salut. 

Rodríguez es va incorporar a la política municipal com a regidora l’any 2011, formant part de l’equip de govern. Sempre ha assumit responsabilitats vinculades als serveis socials, àmbit al qual es dedica professionalment. Des del passat novembre és Directora del Servei d'Intervenció Especialitzada (SIE) en violència masclista del Baix Llobregat.

En el seu comiat ha manifestat que tot i allunyar-se de la política manté el seu compromís amb Sant Esteve. “Deixo aquesta eina de convivència i construcció comú sense abandonar ni molt menys el meu espai  per continuar treballant pel meu poble amb les eines de l’associacionisme i la participació ciutadana amb les quals crec fermament i amb les quals continuaré gaudint del meu poble”, ha expressat. Ha agraït el suport dels companys polítics i dels treballadors de l’Ajuntament, especialment de l’equip de Serveis Socials amb qui ha compartit aquests anys "per haver fet d’aquesta experiència una experiència de vida fantàstica que m’ha fet aprendre, donar-li sentit a moltes coses i ser molt més conscient com a ciutadana de les realitats del dia a dia.".

L’alcalde, Enric Carbonell, i els portaveus dels diferents grups municipals han destacat el seu caràcter conciliador, la seva dedicació i li han desitjat sort en el nou projecte professional. Carbonell ha destacat el seu compromís amb la gent de Sant Esteve des de la seva responsabilitat política i el seu compromís social. "Ets un puntal inestimable per la gent que t'envolta, una excel·lent professional d'una gran categoria humana", ha manifestat. 

El relleu de Maria Jesús Rodríguez es farà efectiu en el proper ple.

Darrera actualització: 25.01.2018 | 09:51