La Sala Jove, un nou espai per al jovent sesrovirenc

Dimarts, 8 de maig de 2018 a les 00:00

El remodelat edifici de les Escoles Velles tindrà un espai especialment dedicat al jovent de Sant Esteve Sesrovires. S’anomenarà Sala Jove i funcionarà com un punt d’informació i dinamització juvenil. La Sala Jove s’inaugura el divendres 11 de maig, coincidint amb l’obertura de la Primavera Jove.

La Sala Jove

La Sala Jove neix com un espai d’informació i dinamització juvenil i substitueix en aquestes funcions a l’antic local de l’Sputnik. El nou espai està pensat com un punt de trobada on el jovent trobi opcions d’oci i de relacions amb persones de la seva edat.  

Gràcies a la col·laboració de dues empreses del municipi, la Sala Jove comptarà amb un futbolí, una diana, una smartTV, una pantalla de projecció, una Play Station i els jocs FIFA i Just Dance, així com una taula de tennis taula equipada amb raquetes i pilotes. A més també comptarà amb sofàs i altres tipus de mobiliaris que permeti gaudir d’un entorn còmode i agradable.

El seu horari de funcionament serà de 17.00 a 20.00h, de dilluns a dijous. La inauguració serà el divendres 11 de maig, a les 17.00 hores, i serà el primer dels actes de la Primavera Jove

 

Nova edició de la Primavera Jove

La Primavera Jove és un programa d’activitats juvenils que organitza l’Àrea de Joventut amb una periodicitat anual. La programació engega amb amb els tornejos de futbolí i tennis taula el 11 de maig a les 17:30h i seguidament  amb l’obertura del Jovart, una exposició que mostra els treballs dels joves artistes sesrovirencs. Tindrà lloc el divendres, 11 de maig, a les 18.30 hores, a les Escoles Velles. Enguany tindrà un pes especial el món de la fotografia. La mostra es trobarà exposada al vestíbul d’aquest edifici.

El divendres 18 de maig, la Primavera Jove se centrarà en un torneig de FIFA, el joc de futbol per a play station, i un campionat de dards. Serà a partir de les 17.00h a la Sala Jove de les Escoles Velles. La inscripció es pot realitzar a la mateixa Sala Jove abans del 17 de maig, al PIDCES (el punt d’informació juvenil de l’Institut Montserrat Colomer) i a través de les xarxes socials de l’Sputnik.

També hi ha previst l’actuació al Casino de l’humorista Alberto Demomento, en una data encara per confirmar, durant el mes de maig.

Darrera actualització: 08.05.2018 | 12:27