L’Ajuntament ha obert una quarentena d’expedients sancionadors per incompliment de l’ordenança de Civisme

Divendres, 3 de novembre de 2017 a les 11:00

En la darrera Junta de Govern Local, l’Ajuntament ha decidit iniciar tres procediments  sancionadors per fets que poden constituir una infracció del que recull l'Ordenança Municipal del Civisme, la Convivència i de l'Ús l'Espai Públic. Amb aquests ja són 41 el nombre total d’expedients oberts des de principis d’any.

L’incompliment de l’ordenança es dona en qüestions com pintades i danys en l’espai públic, abocaments de residus a la via pública o en espais oberts, estacionament de remolcs o semiremolcs a la via o espais públics, exercici d’activitat sense autorització o llicència, sorolls, incompliments horaris, deposicions d’animals en espais públics, entre d’altres.

L’Ordenança Municipal del Civisme, la Convivència i de l'Ús l'Espai Públic recull tres tipologies d’infraccions: lleus, amb sancions que van dels 50 als 500 €; greu, de 501 a 1.000 €; i molt greu, de 1.001 a 2.000 €. En alguns casos, a més de la sanció la persona expedientada pot haver de fer front als danys ocasionats. En infraccions lleus, existeix la prestació substitutòria com a alternativa a la sanció econòmica.    

ACCEDEIX A L'ORDENANÇA DE CIVISME

Darrera actualització: 03.11.2017 | 16:10