L’Àrea d’Esports impulsa l'enquesta per conèixer l’opinió dels usuaris sobre els equipaments esportius municipals

Diumenge, 4 de febrer de 2018 a les 10:00

Els usuaris dels equipaments esportius tenen l’oportunitat de donar la seva opinió i proposar suggeriments sobre les instal·lacions esportives municipals a través de l’enquesta que podran emplenar de l’1 a l 28 de febrer.  Només pel fet de contestar es rebrà una entrada per accedir gratuïtament al Complex Esportiu. El formulari es pot trobar en el Complex Esportiu i s'ha de lliurar emplenada en aquest mateix equipament.

Àrea d’Esports
L’enquesta és una iniciativa de l’Àrea d’Esports que realitza amb periodicitat anual.  Els responsables d’esports demanen la valoració dels usuaris en tres grans àmbits: els programes esportius, l’estat dels equipaments i l’atenció a l’usuari.

Dins de l’apartat de programes esportius, es pregunta a l’usuari quin esport pràctica i la seva opinió sobre el seu monitor en aspectes com la puntualitat, el nivell de formació, el tracte rebut i els materials utilitzats.

Així mateix també es demana a l’usuari que puntuï les instal·lacions esportives municipals pel que fa al seu estat i nivell de neteja.   A més, els responsables de l’Àrea d’Esports també s’interessen per conèixer si l’usuari és tractat amb amabilitat i cortesia, ha rebut una atenció personalitzada, la qualitat de la informació que ha obtingut i si s’ha donat solució als seus problemes o demandes.

Finalment, l’enquesta reserva un espai per recollir suggeriments i propostes.

Descarrega’t l’enquesta en aquest enllaç i porta-la emplenada al Complex Esportiu per rebre una entrada gratuïta.

Darrera actualització: 07.02.2018 | 16:06