L'Arxiu Municipal difon un document singular sobre el Pavelló Poliesportiu

Divendres, 28 de setembre de 2018 a les 14:00

Amb motiu del 30è aniversari de la inauguració del Pavelló Poliesportiu, l’Arxiu Municipal presenta una nova publicació de la col·lecció Documents Singulars dedicat a aquest equipament municipal. Es tracta d'un fulletó infomatiu que es pot consultar en la web municipal

En aquesta ocasió el document singular és un fulletó informatiu que es va editar amb motiu de la inauguració del Pavelló Poliesportiu per donar-lo a conèixer entre tots els sesrovirencs. Amb la difusió d’aquest document singular, es pretén despertar la curiositat  i l’interès per saber-ne més.

L’Arxiu Municipal custodia tot un seguit de documents que  permeten resseguir la història d’aquest equipament esportiu: com es va concebre, quants projectes es van redactar, com es van desenvolupar les obres de construcció i, finalment, com va esdevenir la seva posterior inauguració.

Pel que fa a la documentació administrativa, es conserva l’avantprojecte, el projecte constructiu inicial, el projecte reformat i l’expedient de contractació.

A més del fullet, també existeix el cartell que anunciava la seva inauguració. Així matex, l’Arxiu conserva  tot un seguit de fotografies que permeten, per una banda, fer el seguiment de la seva construcció i, de l’altra, contemplar com va ser la inauguració, gràcies a l’extens reportatge fotogràfic que es va realitzar aquell dia.

 

Document singular 5 -  Fullet de la inauguració del Pavelló Poliesportiu

 

Darrera actualització: 28.09.2018 | 14:45