L'enquesta dels serveis esportius municipals es podrà fer enguany on-line

Dilluns, 4 de febrer de 2019 a les 08:00

L’Àrea d’Esports avalua periòdicament la qualitat dels serveis esportius municipals per saber l’opinió dels ciutadans i poder aplicar plans de millora.  Enguany, l’enquesta anual en comptes de realitzar-se en paper es farà a través de la plataforma digital Decidim Sesrovires.  Les persones que emplenin l'enquesta abans del 28 de febrer rebran una entrada gratuïta al Complex Esportiu Municipal.

Preguntes
En un dels apartats del formulari es pregunta sobre els monitors de les activitats esportives i es demana que es puntuïn aspectes com la puntualitat, el nivell formatiu, el tracte rebut i els materials utilitzats.

Altre dels temes de l’enquesta gira al voltant de l’estat i la neteja dels equipaments esportius, tant els que fan referència a les instal·lacions esportives municipals, com els diferents espais que formen el Complex Esportiu Municipal, com ara la piscina coberta i d’estiu, sales polivalents i de fitness i pistes de pàdel.

Així mateix, l’Àrea d’Esport també s’interessa sobre el servei d’atenció a l’usuari i pregunta sobre l’amabilitat, l’atenció personalitzada, la qualitat de la informació que s’ofereix i la solució als problemes o demandes plantejats.

També es reserva un espai perquè es puguin posar suggeriments o comentar aspectes que no estiguin contemplats en les preguntes.

Plataforma Decidim
Per realitzar l’enquesta cal registrar-se en la plataforma Decidim Sesrovires. L’enquesta es podrà contestar fins al 28 de febrer. Les persones que la contestin rebran una entrada gratuïta al Complex Esportiu Municipal

Darrera actualització: 04.02.2019 | 09:31