L'enquesta sobre els equipaments esportius s'amplia fins al 31 de març

Dijous, 28 de febrer de 2019 a les 08:00

L’enquesta sobre els equipaments esportius es podrà contestar fins al 31 de març. L’Àrea d’Esports ha ampliat el termini per tal que el major nombre possible de persones puguin donar la seva opinió sobre aquest servei. Enguany, l’enquesta es realitza a través d’internet, concretament de la plataforma digital Decidim Sesrovires (https://decidim-sesrovires.diba.cat/processes/EnquestaEsports2019). Les persones que emplenin el formulari rebran un tiquet per entrar gratuïtament al Complex Esportiu.

L’Àrea d’Esports avalua periòdicament la qualitat dels serveis esportius municipals per saber l’opinió dels ciutadans i poder aplicar plans de millora.  Per això, en, en un dels apartats del formulari es pregunta sobre els monitors de les activitats esportives i es demana que es puntuïn aspectes com la puntualitat, el nivell formatiu, el tracte rebut i els materials utilitzats.

Altre dels temes de l’enquesta gira al voltant de l’estat i la neteja dels equipaments esportius, tant els que fan referència a les instal·lacions esportives municipals, com els diferents espais que formen el Complex Esportiu Municipal, com ara la piscina coberta i d’estiu, sales polivalents i de fitness i pistes de pàdel.

Així mateix, l’Àrea d’Esport també s’interessa sobre el servei d’atenció a l’usuari i pregunta sobre l’amabilitat, l’atenció personalitzada, la qualitat de la informació que s’ofereix i la solució als problemes o demandes plantejats.

També es reserva un espai perquè es puguin posar suggeriments o comentar aspectes que no estiguin contemplats en les preguntes.

L’enquesta s’ha de realitzar a la plataforma Decidim Sesrovires (https://decidim-sesrovires.diba.cat/processes/EnquestaEsports2019). L’usuari s’ha de registrar primer per poder contestar.

Darrera actualització: 27.02.2019 | 14:37