Les Escoles Esportives incorporen el judo i el golf a la seva oferta

Dimecres, 13 de juny de 2018 a les 00:00

El proper 18 de juny comença el període d’inscripció a les Escoles Esportives. L’oferta de disciplines esportives inclou aquest any dos nous esports: el judo i el golf. Les Escoles Esportives estan organitzades pels clubs amb el suport i la coordinació de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament.

L’oferta esportiva està formada per deu esports: pàdel, voleibol, futbol, gimnàstica artística i rítmica, patinatge artístic, handbol, futbol sala, taekwondo, judo i golf.

Inscripció
El període d’inscripció s’obrirà el proper 18 de juny i es podrà realitzar tant al Complex Esportiu Municipal com als clubs organitzadors. El díptic informatiu amb els horaris de les activitats i els fulls d’inscripció es poden descarregar de la web http://sesrovires.cat/temes/esports/ o sol·licitar-los en el Complex Esportiu.

Hi ha bonificacions que poden anar del 5% al 50% per a les persones que s’inscriguin i que compleixin determinats requisits, com ara tenir carnet de família nombrosa, carnet de família  monoparental  o tenir un segon germà matriculat.

Darrera actualització: 13.06.2018 | 11:30