Les pistes de pàdel es poden reservar còmodament des del mòbil

Dijous, 1 de febrer de 2018 a les 13:00

El Complex Esportiu Municipal vol facilitar els usuaris la reserva de les pistes de pàdel i de les activitats dirigides que s’imparteixen a l’equipament. A través de l’app Reserva Play, disponible tant per telèfons iOS com Android, es poden consultar els horaris i fer la reserva. 

Millores contínues

Aquesta és la tercera millora que l’Àrea d’Esports aplica en les pistes de pàdel en els darrers mesos.

Al setembre, les dues pistes de pàdel del Complex Esportiu van ser remodelades per oferir un millor servei als esportistes. Es van sanejar les parets i es va substituir la tanca perimetral per una de termosoldat, de major qualitat que l’anterior. El cost d’aquesta reforma va ser de 25.354,82 euros.

A principis d’any, els responsables d’Esports van eliminar la taxa de 4 euros/hora per la llum de les pistes que s’havia de pagar al llogar la instal·lació en horari nocturn.  Un cop escoltades les peticions dels usuaris, l’Àrea d’Esports va decidir suprimir aquest concepte de les Ordenances Fiscals del 2018.

Continuant amb la política de millores continues, ara es posa a l’abast dels usuaris l’app Reserva Play per facilitar la reservar de les pistes de pàdel o  de plaça en les activitats dirigides.

L’app es troba disponible tant per a smartphones iOS (iPhones) com Android. L’usuari ha de descarregar-se l’aplicació, que és totalment gratuïta, i donar-se d’alta com a usuari.  Del llistat d’entitats esportives que li apareixeran, ha de triar l’opció Complex Sesrovires i escollir un dels horaris disponibles.

L’Àrea d’Esports també ofereix la possibilitat de fer la reserva  a través d’una trucada telefònica al número 93 775 96 50, el telèfon del Complex Esportiu Municipal.

Les anul·lacions es poden fer amb 24 hores d'antelació.

Darrera actualització: 01.02.2018 | 13:59