L’Escola Taekwondo Sesrovires tanca un any ple d’èxits esportius

Divendres, 22 de desembre de 2017 a les 08:00

L’Escola Taekwondo Sesrovires ha aconseguit més de 200 medalles durant l’any 2017. Els esportistes de Sant Esteve Sesrovires han assolit importants victòries en les tres modalitats en les que competeixen (combat, pumses i freestyle).  Aquest mateix mes de desembre, l’entitat va tornar amb 4 medalles del Campionat d’Espanya de Clubs.

El projecte de competició internacional iniciat fa tres anys a l’Escola Taekwondo Sesrovires està avançat de forma molt positiva i està convertit el club sesrovirenc en un lloc de referència alhora de parlar d’aquest art marcial coreà.

Dos semestres de medalles
La primera part de l’any ja va ser molt bona  amb les 7 medalles al Campionat de Catalunya Infantil i els 2 metalls en el Campionat d’Espanya de Pumses i Free Style, entre d’altres èxits. El segon semestre del 2017 també ha estat excel·lent com demostren els següents exemples. Només fa unes setmanes, l’Escola Taekwondo Sesrovires va aconseguir quatre medalles en el Campionat d’Espanya de Clubs (2 en combat i 2 en pumses).  També al desembre, s’assolia 1 plata al Trofeu Federació de Catalunya Sènior i 1 bronze al Campionat de Catalunya Junior.

Octubre també va ser un mes molt intents. El viatge a l’Open de la Comunitat Valenciana va acabar amb  4 ors, 1 plata i 4 bronzes.  Durant el mateix mes, l’Escola Taekwondo Sesrovires va pujar al pòdium del Campionat Promoció de Pumses de Catalunya per recollir 5 ors, 3 plates i 5 bronzes.

Esportistes d’elit
Els èxits continuats de l’escola permeten als seus esportistes formar part l’elit d’aquest esport. Així, per exemple, set esportistes del club van ser convidats a l’octubre a l’entrenament organitzat per la Federació Catalana al velòdrom d’Horta, a Barcelona; i a dos del seus atletes a una sessió de preparació al CAR de Sant Cugat, centre reservat per als esportistes del màxim nivell de cada especialitat esportiva.

Tot i la proximitat de les festes nadalenques, l’Escola Taekwondo Sesrovires continuarà treballant, ja que participarà a Madrid en un seminari al qual assistiran esportistes que s’estan preparant per competir en els propers Jocs Olímpics. Els sesrovirencs hi seran amb una delegació encapçalada pels mestres Alberto Bonilla i Laura Uroz.

 

Campionat de Catalunya de Taekwondo. Foto cedida per l'Escola Taekwondo Sesrovires

Campionat de Catalunya de Taekwondo.
Foto cedida per l'Escola Taekwondo Sesrovires

Darrera actualització: 22.12.2017 | 08:05