M. Àngels Ríos pren possessió com a regidora de l’equip de Govern

Dimarts, 2 d'octubre de 2018 a les 10:00

Des d’aquest matí, Maria Àngels Ríos Echeverría és regidora de l’Ajuntament de Sant Esteve en substitució de Jordi Borrell, qui va presentar la renúncia voluntària. Ríos assumeix la segona tinença d’alcaldia i les regidories d’Educació, Cultura i Participació Ciutadana.

La presa de possessió ha tingut lloc aquest matí en un Ple extraordinari. La regidora i portaveu del grup de l’Entesa per Sant Esteve ha agraït el treball del seu antecessor en el càrrec, Jordi Borrell, i ha manifestat que "espero ser digna de la confiança i vetllar en la mesura de les meves possibilitats pel benestar present i futur dels conciutadans de Sant Esteve".

Maria Àngels Ríos ha defensat la paraula com a "eina eficaç en al resolució de conflictes" i ha apel·lat a l’esforç i el diàleg. Però més enllà de la paraula, ha incidit que “l’acceptació d’objectius polítics i socials, en definitiva, és inútil si no va acompanyada de treball individual i, sobretot, de grup, col·lectiu”.

La nova regidora ha rebut paraules de benvinguda i de suport de tots els companys i companyes de consistori per encarar aquesta nova etapa que Ríos ha definit com “tot un repte”.

Darrera actualització: 02.10.2018 | 14:33