Nou Pla d'ocupació d'auxiliar administratiu

Dimarts, 5 de març de 2019 a les 13:00

L’Ajuntament convoca un nou Pla d’ocupació per cobrir un lloc d’auxiliar administrativa per a l’atenció al públic. Poden optar-hi les persones en d’atur i inscrites a l’Oficina de Treball del SOC. Cal adreçar-se al Servei d'Ocupació Local de l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, fins al divendres 8 de març.

Les funcions a desenvolupar són d’atenció i informació al públic en instal·lació esportiva, control d’accés i tasques administratives en general. S’ofereix un contracte laboral de 6 mesos i incorporació immediata. La jornada és en horari de tarda, de 14.30 a 22.00h, de dilluns a divendres, i tenir disponibilitat per qualsevol canvi d’horari o de dia, si el servei ho requereix.

Les persones interessades han d’adreçar-se al Servei d'Ocupació Local de l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, fins al divendres 8 de març. Cal lliurar el currículum, la vida laboral actualitzada i DARDO, conforme estan inscrits en l’oficina de treball.

Aquest nou pla s’emmarca dins del Programa complementari de millora de l’ocupabilitat de la Diputació de Barcelona 2019-2020 i té com a finalitat oferir oportunitats laborals a persones en situació d’atur.

Es poden consultar els detalls de l’oferta de treball al web municipal sesrovires.cat: http://www.sesrovires.cat/temes/promocio-economica/ofertes-de-feina/8144-auxiliar-administratiuva.html

Darrera actualització: 05.03.2019 | 13:32