Nou pla d'ocupació per cobrir dos llocs d’auxiliar administratiu

Dimarts, 3 d'abril de 2018 a les 13:00

L’Ajuntament de Sant Esteve ha iniciat el procés per cobrir dos llocs de treball d’auxiliar administratiu a les dependències municipals dins la convocatòria d'un nou pla d'ocupació. Les persones interessades poden adreçar-se a Promoció Econòmica fins al proper 10 d’abril. Per a participar en el procés de selecció cal estar en situació d’atur i inscrit a l’Oficina de Treball del SOC.

S’ofereix contracte d’obra i servei per a un període de 8 mesos i incorporació immediata. Un dels llocs és per cobrir una jornada de 37,5 hores setmanals, i l’altre és a temps parcials amb una jornada de 20 hores setmanals.

Les persones interessades han d’adreçar-se al Servei d'Ocupació Local de l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, fins al 10 d’abril. Cal portar el currículum actualitzat, DARDO, conforme estan inscrits en l’oficina de treball, i vida laboral actualitzada.

Aquest nou pla s’emmarca dins del Programa complementari de foment de l’ocupació de la Diputació de Barcelona 2017 – 2018 i té com a finalitat oferir oportunitats laborals a persones en situació d’atur.

ENLLAÇ A LES OFERTES DE TREBALL

 

Darrera actualització: 03.04.2018 | 16:03