Nou Pla d’Ocupació per cobrir els llocs d’oficials de construcció i de jardineria

Dimecres, 16 de gener de 2019 a les 16:00

L’Ajuntament convoca un nou Pla d’Ocupació adscrit als Serveis Exteriors municipals destinat a ocupar els llocs de paleta i d’oficial de jardineria. Les persones interessades, han d’adreçar-se a l’Àrea de Promoció Econòmica, del 16 al 29 de gener. Per participar en el procés de selecció cal estar en situació d’atur i inscrit a l’Oficina de Treball del SOC.

En ambdós casos, s’ofereix contracte d’obra i servei per a un període de 6 mesos i incorporació immediata. La jornada és de 37,5 hores setmanals, en torn de matí. Es requereix formació en cadascun dels àmbits, i en el cas de l’oficial de jardineria, el carnet de manipulador de productes fitosanitaris. Els detalls de les ofertes es poden consultar al web http://www.sesrovires.cat/temes/promocio-economica/ofertes-de-feina/.

Les persones interessades han d’adreçar-se al Servei d'Ocupació Local de l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, del 16 al 29 de gener, ambdós inclosos. Cal portar el currículum actualitzat, DARDO, conforme estan inscrits en l’oficina de treball, i vida laboral actualitzada.

Aquest nou pla s’emmarca dins del Programa complementari de millora de l’ocupabilitat 2019-2020 dins del Pla “Xarxa de Governs Locals 2016 – 2019. L’ajut atorgat per la Diputació en aquesta convocatòria és de 68.867,73€.  

Darrera actualització: 17.01.2019 | 11:17