Obertes les inscripcions al curs gratuït sobre fonts de finançament adreçat a entitats

Dimarts, 10 d'octubre de 2017 a les 00:00

La regidoria de Participació Ciutadana organitza un taller gratuït sobre fonts de finançament adreçat a entitats locals. La formació s’impartirà el dissabte 18 de novembre al matí. Les inscripcions es poden formalitzar en línea a través del web municipal, del 10 d’octubre al 3 de novembre.   

L’objectiu del curs és oferir al teixit associatiu del municipi tècniques,  eines i recursos sobre com aconseguir autofinançament (mecenes, patrocinis, màrqueting, loteries, rifes, etc.). El curs està impartit per la Fundació Pere Tarrés.

El taller es durà a terme en una única sessió el dia 18 de novembre, de les 9.30 a les 13.30 h, a l’Aula Municipal de Formació (C/Gaudí, 5 - baixos). Durant la sessió es combinarà formació teòrica i pràctica.

El termini d’inscripcions finalitzarà el proper 3 de novembre. Poden inscriure’s un màxim de dues persones per entitat.

El curs és gratuït per a les entitats, tot i que té un cost de 25 euros per persona que estan subvencionats íntegrament per la Diputació de Barcelona.

Des de l’Ajuntament es considera de gran interès aquesta formació, per la qual cosa anima a entitats, col·lectius i clubs locals a participar-hi.  

Accés al formulari d’inscripció: http://sesrovires.cat/temes/participacio/taller-sobre-captacio-de-fons-per-a-entitats/

Darrera actualització: 10.10.2017 | 14:49