Rosalía, nominada a Personalitat Baixllobregatina de l’any 2018

Dimecres, 31 d'octubre de 2018 a les 16:20

L’artista sesrovirenca Rosalía ha estat nominada a Personalitat Baixllobregatina de l’any 2018 en el marc de la 10a edició dels Premis de Reconeixement Cultural que organitza el Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat. Es pot donar suport a la candidatura fins al 12 de novembre a través del web del centre d’estudis.

La candidatura de Rosalía competeix amb la de l’actor i director de cinema, el molinenc Karra Elejalde. Per donar suport a la candidatura de la Rosalía, accediu al web: http://www.cecbll.cat/index.php/poll/personalitat-baixllobregantina-de-lany-2018/

La cantaora sesrovirenca viu un moment molt dolç amb l’estrena mundial el 2 de novembre del seu segon disc “El mal querer” que promet superar l’èxit assolit amb “Los Ángeles” estrenat al 2017. Avui en fa un avançament amb un concert gratuït a Madrid i que es podrà seguir en directe (19.15 h) a https://www.redbull.com/es-es/music/events/red-bull-music-presenta-rosalia-el-mal-querer

En aquest darrer any també s’ha estrenat en el món del cinema amb un paper a la darrera pel·lícula de Pedro Almodóvar “Dolor y gloria” que s’estrenarà al 2019.

En aquesta trajectòria permanent d’èxits, en la que està aconseguit molts guardons i reconeixements, cal afegir també al novembre els Grammy Llatins, on hi arriba amb cinc nominacions.

 

 

 

 

 

Darrera actualització: 31.10.2018 | 16:28