Sant Esteve participa en la creació del Servei d’Atenció Integral per garantir els drets de LGTBI a la comarca

Dimecres, 16 de maig de 2018 a les 15:00

Avui s’ha signat l’acord entre el Consell Comarcal i la Direcció General d’Igualtat de la generalitat que permetrà impulsar un nou Servei d’Atenció Integral (SAI) per a defensar els drets de les persones LGTBI. Amb la creació d’aquest servei es facilitarà atenció de qualitat i de proximitat a persones que pateixin, hagin patit o estiguin en risc de patir discriminació o violència per orientació sexual, identitat de gènere o expressió de gènere. Sant Esteve, que dóna suport a la iniciativa, ha estat representat pel segon tinent d’alcalde, Jordi Borrell.

El SAI- Baix Llobregat tindrà com a objectius principals visualitzar  la realitat  del col·lectiu LGTBI i donar suport i atenció a la diversitat sexual i de gènere, principalment en els municipis de menys de 20.000 habitants. A més, impulsarà el treball en xarxa, elaborarà informes sobre la situació de les persones LGTBI, dissenyarà estratègies de sensibilització, i establirà canals d’atenció, suport i acompanyament a víctimes d’LGTBIfòbia.
 
La seva finalitat és incrementar la coordinació institucional de les accions locals i territorials, per agilitzar i millorar l’acció política i les respostes a la ciutadania a partir d’una xarxa de professionals i serveis que facilitin l’optimització dels recursos.

Darrera actualització: 24.05.2018 | 08:25