Sant Esteve s’adhereix a la Xarxa d’Escoles Bressol Municipals

Dimarts, 29 de gener de 2019 a les 09:00

Divendres es va oficialitzar per Junta de Govern Local l’adhesió de Sant Esteve a la Xarxa d’Escoles Bressol Municipals. Tot i així, el nostre municipi ja ha participat en diverses iniciatives d’aquesta xarxa que vol ser un espai de debat i treball per a l’àmbit de l’educació infantil.

La Xarxa d’Escoles Bressol Municipals té com a objectiu reforçar aquests centres com a equipaments educatius així com el paper dels ajuntaments en les polítiques d’atenció a la primera infància. Aquest treball en xarxa contribueix a afavorir la innovació en educació i l'atenció a les necessitats dels infants i les seves famílies, tenint en compte la diversitat territorial.

Es va constituir al maig de 2018 en el marc del XXVIII Fòrum Local d’Educació impulsat per la Diputació de Barcelona. Sant Esteve Sesrovires hi va participar juntament amb els ajuntaments de Badalona, Santa Coloma de Gramenet i Sant Pol de Mar dins el debat de la taula d’experiències Infants, famílies i entorn; una visió diferent de l'escola bressol amb l’exposició del projecte de La Ginesta com a centre integral de la petita infància.

Darrera actualització: 29.01.2019 | 12:23