Tallers per a famílies amb fills/es de 0 a 6 anys per tractar els canvis en aquesta etapa

Divendres, 25 de gener de 2019 a les 12:00

L’Àrea d’Educació ha programat dos tallers gratuïts adreçats a famílies amb fills i filles en edats entre els 0 i els 6 anys relacionats amb l’evolució dels infants en aquest període de canvis.  Ambdós activitats requereixen d’inscripció prèvia a La Ginesta.

El primer taller, Transicions a la primera infància, abordarà aspectes com quina relació hi ha entre els canvis evolutius dels infants dels 0 als 6 anys i els canvis d’etapes educatives. S’impartirà el dimecres 6 de febrer, de 15 a 18.00 hores, a les instal·lacions de la Llar d’Infants Municipal La Ginesta.  

En el mateix espai, el divendres 15 de març, tindrà lloc la segona de les propostes, una xerrada-col·loqui sobre com educar en la diversitat de les capacitats. L’objectiu és reflexionar al voltant dels neguits i les pors de les famílies en el desenvolupament de l’infant. Es pretén també mostrar estratègies per reconèixer i valorar les competències i capacitats dels fills. La xerrada anirà a càrrec de Jordi Serra i Araceli González, terapeuta i especialista en l’àmbit d’educació infantil. L’horari de l’activitat és de les 15.00 a les 17.00 hores.

Les famílies interessades en participar en aquestes propostes educatives han d’inscriure’s prèviament a La Ginesta, al telèfon, 93 771 58 89. Les places són limitades.

Darrera actualització: 25.01.2019 | 16:14