Tres Tombs i Mercat Medieval, els dies 7 i 8 d'abril a Sant Esteve

Dimecres, 28 de març de 2018 a les 13:00

Sant Esteve viurà els dies 7 i 8 d’abril la quarta edició del Mercat Medieval amb la presència d’una quarantena de parades i diverses activitats entre les quals destaca un espectacle de falconeria. El cap de setmana es completarà amb la celebració diumenge dels tradicionals Tres Tombs.

El mercat medieval ocuparà els carrers de Pau Costas, plaça i carrer de la Vila, carrer de Sant Joan i plaça de Xic Mateu. El recinte estarà obert dissabte, des de les 10 del matí i fins a les 9 del vespre, i diumenge, des de les 10 del matí i fins a les 3 de la tarda. Entre les parades, productes d’artesania, bijuteria, alimentació (embotit,s, formatges, pa,…). Els més petits podran gaudir la tarda de dissabte d’un parell d’espectacles de falconeria i exposició d’aus rapinyaires a la plaça de la Vila, de passejos amb ases al carrer de la Vila, i uns cavallets de fira instal·lat davant del Casino.  

Diumenge 8 tindrà lloc a més la celebració dels Tres Tombs. A partir de les 12.30h s’aniran concentrant a la plaça del doctor Tarrés els carros i cavalls participants. La comitiva l'encapçalaran els abanderats que en aquesta edició seran membres de les entitats que col·laboren en la cvalcada de Reis. Els Tres tombs comptaran amb la col·laboració del club de Promoció d'Enganxe del Vallès i de l'Hípica Can Prats.

Recordeu que tots aquells que teniu animals de companyia i vulgueu participar en la benedicció, aquesta tindrà lloc a les 12.45 h i tot seguit s donarà inici als Tres tombs. En les tradicionals tres voltes es recorreran els carrers de Serafí Julià, Germans Bach, passeig de les Oliveres, avinguda Montserrat i retorn a la plaça del doctor Tarrés.    

Darrera actualització: 28.03.2018 | 13:40