Últims dies per inscriure’s a la Montserrat a Peu

Dimarts, 4 d'abril de 2017 a les 12:50

El 9 d’abril arriba una nova edició de la Montserrat a Peu, la caminada popular organitzada pel GIRES.  El període d’inscripcions estarà obert fins al dijous 6 d’abril. Els participants podran triar entre fer tot el recorregut a peu o començar-lo a l’ermita de la Salut de Collbató. La Montserrat a Peu compta amb la col·laboració de l’Ajuntament.

Inscripcions
Per a les persones federades, la inscripció és gratuïta i s’ha de realitzar al local del GIRES, els dijous de 21.30 a 23.00hores. En el moment de la inscripció cal presentar la targeta federativa de l’any 2017.

Els no federats, en canvi, han d'abonar 4 euros en concepte d’assegurança. En aquest cas, la inscripció s’ha de fer al Complex Esportiu Municipal i cal presentar el DNI. En el cas dels menors que no tinguin DNI, serà necessari mostrar la targeta del CATSALUT.

Dues opcions
Seguint la mateixa filosofia d’anteriors edicions, el GIRES proposa dues opcions per participar en la Montserrat a Peu del 9 d’abril en funció de l’estat de forma de cada persona. La primera opció és sortir a les 6.00h del matí de l’aparcament del Casino i fer tot el recorregut a peu. La segona possibilitat és començar la caminada a les 9.30h des de l’ermita de la Salut de Collbató, lloc on els dos grups es reuniran per esmorzar plegats abans d’enfilar el camí cap al monestir.

Per tornar-hi, el GIRES ofereix la possibilitat de fer-lo en grup. Els que vulguin triar aquesta opció hauran de ser a la plaça Abat Oliva, coneguda com la plaça de les Fonts, de 13.00 a 14.00 hores.

Darrera actualització: 04.04.2017 | 12:57