Una empresa sesrovirenca, finalista del Concurs d’Iniciatives Empresarials

Dijous, 27 d'abril de 2017 a les 13:15

L’empresa sesrovirenca Cortines DESOL S.L. ha quedat segona en el 8è Concurs d’Iniciatives Empresarials del Baix Llobregat Nord, en la categoria de Millor iniciativa empresarial promoguda per col·lectius majors de 45 anys. Sant Esteve Sesrovires també va estar representada per dues candidatures més: la del taller d'art Tinta i Vi i un projecte de negoci presentat per una alumna de l’institut Montserrat Colomer. El lliurament dels premis va tenir lloc dimarts a Martorell.

Guanyadors
En l’edició d’enguany, les empreses guanyadores han estat les martorellenques Hasphan Import, Ferreteria Bacarisas, Los Jamones de los Tres Cerditos (Va de Gla), i les empreses Caviaroli SL i FerMATTech d’Esparreguera. El 8è Concurs d’Iniciatives Empresarials Baix Llobregat Nord està organitzat pels Centres de Promoció Econòmica dels ajuntaments del Baix Llobregat Nord i la Diputació de Barcelona, en el marc del projecte supramunicipal Fem Xarxa, Fem Empresa.

Els premis del 8è Concurs d’Iniciatives Empresarials es van lliurar dimarts en el marc de l’acte de cloenda del 3r programa Fem Xarxa, Fem Empresa,  al Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner de l’Ajuntament de Martorell. Hi van assistir un centenar d’empreses i emprenedors. L’acte va comptar amb la presència de l’alcaldessa Maria del Carme Rallo i dels batlles de Martorell, Abrera, Collbató, Olesa de Montserrat i Sant Andreu de la Barca.

Reconeixement
El 8è Concurs d’Iniciatives Empresarials del Baix Llobregat Nord ha volgut ser un reconeixement a totes aquelles persones que van decidir tirar endavant el seu projecte empresarial, amb l’ajut dels serveis d’assessorament d’empreses dels ajuntaments del Baix Llobregat Nord. En aquesta edició s’ha volgut premiar també l’esperit emprenedor dels més joves, encoratjant-los a no deixar mai els seus somnis. Els ajuntaments del Baix Llobregat Nord van decidir que recuperar aquest concurs per tal de premiar l’esforç d’aquells qui, amb risc i amb il·lusió, van crear el seu lloc de treball i en van crear d’altres.

En total, s’hi van presentar 77 candidatures, de les quals 28 eren projectes joves adreçats a alumnes d’instituts i 49 a projectes d’empreses.

Darrera actualització: 27.04.2017 | 13:19

Imatges

Concurs d'Iniciatives Empresarials