Visita del delegat de Govern a Sant Esteve Sesrovires

Dimecres, 31 d'octubre de 2018 a les 15:00

El Delegat del Govern de la Generalitat de Catalunya, Julià Fernández, va visitar ahir Sant Esteve Sesrovires per entrevistar-se amb l’alcalde i l’equip de govern a l'Ajuntament.  Així mateix, el delegat també es va desplaçar fins a l’institut Montserrat Colomer, centre educatiu que està pendent d’una ampliació.

En la trobada amb el delegat del Govern,  l’alcalde Enric Carbonell li va comentar diferents temes d’interès per al municipi, com ara la problemàtica de la carretera B-224,  diversos aspectes econòmics relacionats amb Can Brians, les infraestructures de l’aigua, la construcció del nou CAP i l’ampliació de l’institut. Julià Fernández, delegat de Govern, va afirmar que traslladarà als departaments de la Generalitat totes aquestes qüestions.

Després de la reunió a l’Ajuntament,  l’alcalde i diversos regidors van acompanyar el delegat de Govern a l’Institut Colomer. En la visita al centre educatiu, representants de l’equip docent li van explicar les mancances que pateix l’equipament i la necessitat de la seva ampliació.

Darrera actualització: 31.10.2018 | 16:02

Imatges

Delegat del Govern Delegat del Govern Delegat del Govern