Xerrada per a escolars sobre la privacitat a internet

Dimecres, 15 de maig de 2019 a les 08:00

Igual que passa amb els adults, els infants també estan sotmesos als perills que pot suposar un ús intensiu i irreflexiu d’internet i de les xarxes socials. Per aquest motiu, el proper 23 de maig s’impartirà un taller sobre la privacitat a internet adreçat als alumnes de 5è de l’Escola Vinya del Sastret. Aquesta activitat està organitzada per l’Àrea de Promoció Econòmica amb la col·laboració del Servei de Consum de la Diputació de Barcelona.

Cada vegada  més nois i noies s’apropen al món d’internet a edats més primerenques. A diferència dels adults, els infants  no acostumen a tenir consciència de què les noves tecnologies també tenen un costat fosc i que cal ser molt curosos amb aspectes com la privacitat.

Amb aquest objectiu, s’impartirà un taller-xerrada a l’Escola Vinya del Sastret.  Amb un llenguatge adaptat al món dels nois i noies de 5è de Primària, se’ls parlarà de la necessitat de ser conscients de la quantitat de dades personals que les xarxes guarden de tothom i de com aquesta informació, en males mans, es poden fer servir per estafes, enganys, suplantacions d’identitat i d’altres accions malintencionades.

El taller  consistirà en una presentació i en una xerrada molt interactiva amb els infants.

Darrera actualització: 14.05.2019 | 13:32