Benestar Social

Àrea de Benestar Social

l'Àrea de Benestar Social inclou àmbits com el de la gent gran, l'atenció a la dependència, els serveis a la dona, als joves i infants i als immigrants. Així mateix, també es presta atenció a les persones discapacitats i a les que pateixen alguna drogodependència.

Grup de Suport i Ajuda Mútua

El grup de Suport i Ajuda Mútua (GSAM) és un espai gratuït, de relació i suport psicològic i d’intercanvi d’experiències i ajuda mútua entre persones cuidadores no professionals. No és un curs de formació. Es disposa de l’ajuda d’una psicòloga en totes les sessions. L’objectiu del grup és evitar la sobrecàrrega emocional i física de la cura, conèixer altres persones cuidadores i evitar la soledat disminuir l’estrès.Les persones que hi participin s’han de comprometre a voler compartir la seva experiència de cuidadora amb les altres persones que es troben en la mateixa situació i assistir a totes les sessions

Període d’inscripció : del 4 de setembre fins al 2 d’octubre de 2017 - Inici de les sessions : dimecres setmanals del 5 d’octubre fins al 14 de desembre - Horari: de les 17.00h a les 18.30h - Lloc: Aula de Formació (c/Gaudí, 5 )

PLACES LIMITADES

Formulari d'Inscripció

Notícies

  • 9 de febrer de 2018 Cloenda del curs de persones cuidadores CURS PERSONES CUIDADORES

    Aquesta setmana ha finalitzat la formació del Grup de Suport i ajuda mútua adreçada a cuidadors familiars organitzat per l’Àrea de Benestar Social i finançat per la Diputació De Barcelona. El curs ha comptat amb la participació de 8 cuidadores i cuidadors, familiars de persones en situació de demència.  

  • 24 de gener de 2018 La regidora María Jesús Rodríguez renuncia al càrrec per motius personals M. Jesús Rodríguez

    En el decurs del ple celebrat avui, la regidora de l’equip de govern pel grup del PSC, María Jesús Rodríguez Carrero ha presentat la seva renúncia al càrrec per motius personals. Actualment, estava al capdavant de les carteres de Benestar Social i Gent Gran i de Polítiques de Gènere i Salut. 

  • 22 de gener de 2018 S’obre el procés participatiu per presentar candidatures als Premis Sesrovirencs de l’Any PREMIS SESROVIRENCS DE L'ANY

    L’Àrea de Premsa i Comunicació de l’Ajuntament convoca una nova edició dels premis Sesrovirencs de l’Any. Un any més, la convocatòria s’obre a la participació del teixit associatiu local que pot presentar candidats en les diverses categories dels guardons: persona, entitat i activitat.  El període de presentació de propostes finalitzarà el 28 de febrer.

Darrera actualització: 01.09.2017 | 13:11