Benestar Social

Àrea de Benestar Social

l'Àrea de Benestar Social inclou àmbits com el de la gent gran, l'atenció a la dependència, els serveis a la dona, als joves i infants i als immigrants. Així mateix, també es presta atenció a les persones discapacitats i a les que pateixen alguna drogodependència.

Grup de Suport i Ajuda Mútua

El grup de Suport i Ajuda Mútua (GSAM) és un espai gratuït, de relació i suport psicològic i d’intercanvi d’experiències i ajuda mútua entre persones cuidadores no professionals. No és un curs de formació. Es disposa de l’ajuda d’una psicòloga en totes les sessions. L’objectiu del grup és evitar la sobrecàrrega emocional i física de la cura, conèixer altres persones cuidadores i evitar la soledat disminuir l’estrès.Les persones que hi participin s’han de comprometre a voler compartir la seva experiència de cuidadora amb les altres persones que es troben en la mateixa situació i assistir a totes les sessions

Període d’inscripció : del 4 de setembre fins al 2 d’octubre de 2017 - Inici de les sessions : dimecres setmanals del 5 d’octubre fins al 14 de desembre - Horari: de les 17.00h a les 18.30h - Lloc: Aula de Formació (c/Gaudí, 5 )

PLACES LIMITADES

Formulari d'Inscripció

Notícies

  • 7 de febrer de 2019 Adhesió al Consell de Salut del Baix Llobregat CONSELL SALUT BAIX

    Sant Esteve s’ha adherit al Consell de Salut del Baix Llobregat, un nou ens recentment constituït i que neix amb la voluntat de vetllar per la qualitat de l’atenció primària i hospitalària de la comarca. 

  • 15 de gener de 2019 El Banc d’Aliments recull dues tones d’aliments Banc d'Aliments

    La campanya del Gran Recapte impulsada pel Banc d’Aliments Parroquial ha recollit 2.000 quilograms d’aliments, una xifra superior a la d’anys anteriors.  Els aliments recollits van destinats a les famílies més necessitades del municipi.

  • 18 de desembre de 2018 Atorgats els ajuts per al menjador de la llar d’infants MENJADOR

    L’Ajuntament ha aprovat, en la darrera Junta de Govern, l’atorgament dels ajuts per a usuaris del servei de menjador de la llar d’infants municipal per a l’any 2018. S’han concedit un total de 10 beques per un import de 7.711,40€.

Activitats

Darrera actualització: 01.09.2017 | 13:11