Benestar Social

Àrea de Benestar Social

l'Àrea de Benestar Social inclou àmbits com el de la gent gran, l'atenció a la dependència, els serveis a la dona, als joves i infants i als immigrants. Així mateix, també es presta atenció a les persones discapacitats i a les que pateixen alguna drogodependència.

Grup de Suport i Ajuda Mútua

El grup de Suport i Ajuda Mútua (GSAM) és un espai gratuït, de relació i suport psicològic i d’intercanvi d’experiències i ajuda mútua entre persones cuidadores no professionals. No és un curs de formació. Es disposa de l’ajuda d’una psicòloga en totes les sessions. L’objectiu del grup és evitar la sobrecàrrega emocional i física de la cura, conèixer altres persones cuidadores i evitar la soledat disminuir l’estrès.Les persones que hi participin s’han de comprometre a voler compartir la seva experiència de cuidadora amb les altres persones que es troben en la mateixa situació i assistir a totes les sessions

Període d’inscripció : del 4 de setembre fins al 2 d’octubre de 2017 - Inici de les sessions : dimecres setmanals del 5 d’octubre fins al 14 de desembre - Horari: de les 17.00h a les 18.30h - Lloc: Aula de Formació (c/Gaudí, 5 )

PLACES LIMITADES

Formulari d'Inscripció

Notícies

  • 3 d'abril de 2018 Tallers gratuïts sobre el funcionament del mòbil, oberts a tothom TALLER MÒBIL

    Tens un mòbil i no acabes de saber com funciona? Necessites un cop de mà? Per donar resposta a dubtes sobre la telefonia mòbil, l’Àrea de Benestar Social organitza durant el mes d’abril tres sessions gratuïtes dins de l’anomenat “Espai de mòbil”.

  • 15 de març de 2018 Oferta de feina per contractar un educador/a social Ajuntament

    L’Ajuntament ha obert un procés de selecció per contractar una persona per a la plaça d’Educador/a Social. Els candidats i candidates han de tenir el títol universitari d’Educació Social o un d’equivalent i, a més, han d'acreditar una experiència mínima de sis mesos en un lloc similar dins de l’administració pública.

  • 6 de març de 2018 Sant Esteve s’incorpora al Servei d’Acolliment d’Urgència per a dones víctimes de violència masclista VIOLÈNCIA MASCLISTA

    L’alcalde de Sant Esteve, Enric Carbonell, ha signat un conveni de col·laboració amb el Consell Comarcal i la fundació AGI pel qual l’ajuntament sesrovirenc oferirà d’un servei d’habitatge temporal d’urgències adreçat a dones que estan o han estat sotmeses a situacions de violència masclista i, als seus fills, amb l’objectiu de garantir-ne la seguretat personal i donar resposta immediata als casos d’emergència.

Activitats

Darrera actualització: 01.09.2017 | 13:11