Benestar Social

Àrea de Benestar Social

l'Àrea de Benestar Social inclou àmbits com el de la gent gran, l'atenció a la dependència, els serveis a la dona, als joves i infants i als immigrants. Així mateix, també es presta atenció a les persones discapacitats i a les que pateixen alguna drogodependència.

Notícies

 • 9 de març de 2017 Les Jornades de la Dona reivindiquen la igualtat de gènere Jornades de la Dona

  Els primers actes de les Jornades de la Dona han registrat un important grau de participació. Ahir, un nombrós grup de dones es va reunir per debatre sobre la igualtat i la desigualtat als mitjans de comunicació. Més tard, la Biblioteca Municipal va acollir una conferència sobre els orígens del patriarcat. Les jornades continuen avui amb una excursió a l’Espluga de Francolí i dissabte amb una representació de contes de Mercè Rodoreda al Casino.

 • 6 de març de 2017 Inscripcions obertes per a la xerrada sobre les necessitats bàsiques d'infants i joves Xerrada sobre les necessitats d'infants i joves

  La mestra i terapeuta psicomotriu Alba Soler impartirà la xerrada Les necessitats bàsiques d’infants i joves: sentiments i límits , el 20 de març, a les 17.00h, a l’Espai Obert. Les inscripcions s’han de realitzar al SIAC del 8 a 15 de març o a través d’aquest enllaç . La conferència forma part de les Jornades Formació i Famílies, que estan organitzades per les àrees d’Educació i de Benestar Social.

 • 3 de març de 2017 Millores en la climatizació del centre de salut i del casal de joves CAP de Sant Esteve Sesrovires

  L’Ajuntament ha realitzat millores en el Centre d’Atenció Primària (CAP) i en l’Sputnik, el punt d’informació juvenil, per valor de 13.459,53 euros. En els dos casos s’ha tractat de reparacions del sistemes de climatizació dels equipaments. Així mateix, també s’ha revisat el sistema elèctric de la sala Domènech i Estapà.

 • 5 de desembre de 2016 Creu Roja distribueix 1,6 tones de productes bàsics al Banc d'Aliments Parroquial provinents d'un programa europeu APORTACIÓ AL BANC D'ALIMENTS DE PRODUCTES BÀSICS

  En el marc del Programa operatiu d’ajuda europea als més desafavorits, Creu Roja com a entitat autoritzada ha distribuït un total de 1.615,288 quilos de productes de primera necessitat destinats la Banc d’Aliments Parroquial de Sant Esteve. El trasllat dels productes es va fer gràcies a la col•laboració desinteressada d’un veí voluntari. Pel seu volum, es van guardar en instal•lacions municipals.

 • 1 de desembre de 2016 L'Ajuntament executa la intervenció de Can Serra RESIDÈNCIA I CENTRE DE DIA DE CAN SERRA

  Aquest matí s’ha fet efectiva la intervenció tècnica del servei de la Residència i Centre de Dia de Can Serra. A primera hora, s’ha reunit amb caràcter extraordinari i urgent el Consell d’Administració de la Societat Serveis Municipals Sant Esteve Sesrovires, titular del centre, per tal de donar resposta a les al·legacions presentades per l’empresa concessionària Innovación y Desarrallo Asistencial, IDEA SL, davant l’acord d’intervenció adoptat per aquest òrgan el passat dia 24 de novembre.

Darrera actualització: 12.02.2016 | 13:19